Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Pierwsza lustrzanka do 1800zł
Autor Wiadomość
kopier212 
Początkujący

Wysłany: Sob 17 Sty, 2015   

Zostanę przy mojej decyzji.Ta torba mi się nie podoba i nie chce brać nic na raty.Przyjdzie i czas na tą sigmę.

Reklama

akira 
Rozmowny

Spoko. Daj znać jak sprawdza Ci się ten tani pokrowiec Camrock, tak z ciekawości przeczytam ile to warte ;)
Może pod koniec przyszłego tygodnia będę miał okazję obejrzeć promocyjną torbę Pentaxa to też coś skrobnę.

kopier212 
Początkujący

Nie ma sprawy,mam nadzieje że wszystko dojdzie do środy,czwartku :)

[ Dodano: Sob 17 Sty, 2015 21:01 ]
Jak jest z tą 3 letnią gwarancją wysyłam nazwę modelu, numer seryjny produktu, datę oraz miejsce zakupu. pisze że należy przedstawić kartę gwarancyjną apollo (skan?) i dowód zakupu (skan?) to wszystko wysyłam na ten email pentax3latagwarancji@apollo.eu ? Dobrze zrozumiałem? ktoś to rejestrował,potem przychodzi jakiś email z potwierdzeniem czy coś?

akira 
Rozmowny

Wysłany: Wto 20 Sty, 2015   

Dorwałem dziś tą promocyjną torbę Pentaxa w swoje łapska :mrgreen:
Moim zdaniem całkiem pojemna choć właśnie nie jest jakaś wybitnie gramotna.
To chyba zasługa tego, że w stosunku do innych które oglądałem jest sporo szersza.
Pod klapą główną są dwie klapki zabezpieczające, zamykane na rzep.
To akurat oceniam na plus bo znam sporo osób które po zmianie szkła nie znajdują przez dłuższą chwilę czasu aby zamknąć torbę na zatrzask czy zamek.

Tak poza tym wykonanie jest ok, chociaż faktycznie to nie jest torba na deszcz.
Przymierzyłem się i jest dosyć wygodna. Szybko się z niej operuje sprzętem i miejsca tak w sam raz - pomieści lustro z podpiętym kitowym i dodatkowo dwa szkła.
Trochę brakuje takiego permanentnego zamknięcia i pokrowca przeciwdeszczowego.
Natomiast bardzo fajna do streeta czy szybkiego reportażu.
Myślę, że jeśli nie traktujemy jej jako torby na wyprawy to do innych zadań sprawdzi się ok.

Na pewno nie jest warta tych 149 zł, które chce za nią euro rtv.
Cena na poziomie 70 zł wydaje się ok, patrząc na to co widziałem w sklepach.
Jako gratis całkiem spoko na początek ale szału nie ma.
Ostatnio zmieniony przez akira Wto 20 Sty, 2015, w całości zmieniany 2 razy  

jaad75 
Temu Panu już podziękujemy
Klub Pierdzieli

Wysłany: Wto 20 Sty, 2015   

kopier212 napisał/a:
przychodzi jakiś email z potwierdzeniem czy coś?
Tak.

Odpowiedz do tematu