Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
chcesz rankingu? Bardzo proszę mocium panie
2.Canon 400D bo ma CMOSa
3.Sony A200 tylko ten obiektyw jakby najsłabszy
4.Nikon D60. Ot tak, jakoś.
No i numer 1 w tym zestawieniu
1.Nikon D80/Canon 450D
chcesz rankingu? Bardzo proszę mocium panie
2.Canon 400D bo ma CMOSa
3.Sony A200 tylko ten obiektyw jakby najsłabszy
4.Nikon D60. Ot tak, jakoś.
No i numer 1 w tym zestawieniu
1.Nikon D80/Canon 450D
Wielkie dzięki za Twoją opinię i czekam na następne!!
Może ułatwisz nam zadanie? Napisz co najbardziej chciałbyś fotografować i ile możesz wydać max
P.S. A jaki jest twój faworyt? Nie psuj zabawy innym napisz mi na PW
To nie zabawa tylko n-ty post wręcz z tymi samymi aparatami
Zgadzam się, że jest wiele postów z tymi lustrzankami. Ale już wystraczająco naczytałem się na temat każdej z nich, chciałbym poznać opinię dokładnie co do tych 3. Wydaje mi się, że po to jest forum a w szczególności ten temat.
Jesienny, Cierpliwość jest cnotą. Jak jej nie masz to nie odpisuj, bo faktycznie można fioła dostać radząc któryś raz z kolei to samo No cóż ja odpisuje, gdzyż z własnego doświadczenia wiem, że każdy chce być traktowany indywidualnie, osobno, chce dostać odpowiedź na swoje pytanie
Więc skopek01, ja odpowiadam, bierz C400d i strzelaj fotki bo uciekają.
Jesienny, Cierpliwość jest cnotą. Jak jej nie masz to nie odpisuj, bo faktycznie można fioła dostać radząc któryś raz z kolei to samo No cóż ja odpisuje, gdzyż z własnego doświadczenia wiem, że każdy chce być traktowany indywidualnie, osobno, chce dostać odpowiedź na swoje pytanie
Więc skopek01, ja odpowiadam, bierz C400d i strzelaj fotki bo uciekają.
No i wielkie dzięki!!
Tacy ludzie na forum to skarb.
Jutro śmigam po moją pierwszą i mam nadzieję nieostatnią lustrzankę!
No i myślę, że będziesz zadowolony z zakupu
Nie zapominaj o forumowiczach i podziel się swoimi uwagami i ciekawymi spostrzeżeniami. No i oczywiście fotkami
Nie ma sprawy, zdaję sobie sprawę, że takie moje marudzenie jest upierdliwe. Po prostu czasem mi się wydaje, że ludzie powinni być bardziej świadomi wyboru aparatu (niż liczyć na innych), w końcu to oni będą robili tym zdjęcia
BTW z tego zestawu też bym brał 400d, głównie ze względu na to, że to jedyny w tym zestawie aparat z CMOS-em (od pewnego czasu zdarza mi się rezygnować ze zrobienia zdjęcia gdy widzę, że musiałbym podbić ISO, szumofobem nie jestem, ale szumy z N d50-tki po prostu zabijają) + dobry system z dużymi możliwościami dalszej rozbudowy na dzień dzisiejszy. (to tak żeby off topic nie robić)
Też bym się decydował na 400D - tym bardziej że ma teraz całkiem dobrą cenę (z perspektywą do dalszego spadku). Z tym, że zdecydowałbym się na kita z ISem. Wg testu optycznych różni się bardzo in plus w stosunku do kita bez stablizacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 14