Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Mamy taki dział, "fotografia ludzi", tam dajemy takie portrety.
FotoVideo [Usunięty]
Wysłany: Sob 23 Maj, 2015
Dzial "fotografia ludzi" zajezdza mi reporterka wiec niech ten dzial taki będzie bo jest na miejscu a dzial "ZDJECIA PORTRETOWE 2015" hmm bardzo mi zalezalo na takim forum fotograficznym gdzie zapraszam wszystkich do zamieszczania swoich zdjęć mile widziana kreatywność oraz krytyka forumowiczów no i dobre rady przedewszystkim !
Patrzę na te portrety kolejny raz, żeby nie kierować się tylko pierwszym wrażeniem. No i jednak nie mogę pozbyć się wrażenia, że bardzo psuje wrażenie to spoglądanie znad okularów.
Specjalnie nawet poprosiłem wujka Google o pomoc i wyszło mi, że nie jest to dobry sygnał dla oglądanego znad okularów, czyli dla mnie.
FotoVideo [Usunięty]
Wysłany: Nie 24 Maj, 2015
Jesteś już chyba trzecim który podpiera się wyszukiwarka i daje dobre rady za pomocą neta wczoraj koleś mi cytować Wikipedię na temat portretu bardzo chciałbym zobaczyć jak wygląda prawidłowo zrobiony portret przez T.B bo malkontentow i hejterow zawsze i wszędzie ale daj przykład swoja praca wtedy będę miał szacunek do Twojej uwag !
A czego tak krzyczysz?
Osiem lat czytasz forum i nie widziałeś moich zdjęć? Skorzystaj w takim razie z wyszukiwarki. Tej na forum - nie Google.
Albo wejdź na mój profil.
Ale na serio chciałbym zobaczyć Twoje zdjęcia bardzo proszę o linka lub na emaila z wipisow wygląda na to ze znasz się na rzeczy !
Rada życzliwego : szanowny kolego , szanuj " Pro" , unikaj jak ognia 1/2 Pro(półprofesjonalistów) . ( dziadek mój świętej pamięci zwykł był mawiać : pół to może być dupy zza krzoka) . To tak ogólnie , bez aluzji i jakiejkolwiek personalizacji.
T.B., nie rozumiesz... przeczytaj jeszcze raz: "To nic złego, że kolega chce zobaczyć zdjęcia osoby, która komentuje jego prace." Dodam, że jeśli takowych nie ma to nie zobaczy i tyle.
To nic złego, że kolega chce zobaczyć zdjęcia osoby, która komentuje jego prace.
Oczywiście, że nic złego i T.B. też tak uważa. Kolega T.B. obruszył się tym, że nasz nowy forumowicz FotoVideonapisał, że od 8 lat czyta portal, stąd zdziwienie że jeszcze nie widział zdjęć T.B. Ale może czytał portal, ale nie czytał forum? Proponuję zostawić już to i zająć się zdjęciami. Jeśli nowy wątek się nie przyjmie, to powrócimy do poprzedniej formuły: fotografia ludzi, fotografia ludzi ulica.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 14