Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
149 dla mnie za dużo dołu, skadrował bym to po prostu nieco wyżej oraz użył statywu, filterka ND, dłuższego czasu by troszkę upiększyć tę wodę.
Dobrze godosz , jeno jo wtedy statywu nie miołem , a ło filterku jeszcze nie myślołech. Szedłem se ściszką łobaczyłem coś takigo , nacisnąłem spust i już. Hej. Gdybym mioł to bym moze uzył , a moze ni.
bodzio239, a nie słyszałeś o stabilizacji improwizowanej? Mogłeś przymknąć przysłonę i nastawić dłuższy czas, a aparat postawić na czymkolwiek, plus samowyzwalacz. To działa.
Fredas_147 Jak Samsung uaktualni i dorzuci RAW to będzie niebo błękitne jak z bajki na razie sa to JPEG wyjęte z aparatu bez jakiegokolwiek retuszu edycji ! Dzieki za Komentarz i rade ! Pozdrawia Sylwester !
dexdorma310878, - straszna kaszana z kolorami
FotoVideo, - przyjemna seria. ładne kolorki, na 152 brakuje trochę nasycenia nieba, 153 nieco niżej bym kadrował, trochę przeszkadza ta gałąź na górze
Kaszana nie rozumiem....to wykonałem telefonem.może poradzicie co jest nie tak
FotoVideo [Usunięty]
Wysłany: Nie 24 Maj, 2015
Optyczne.pl to mój ulubiony portal od 8 lat śledzę testy i nowości sprzętu fotograficznego, wczoraj postanowiłem się zarejestrować i dodać kilka zdjęć na początek. Numeracja wystawianych zdjęć daje jakiś porządek ale poza tym w większości zdjęć brak najważniejszego, jakim aparatem zdjęcie zostało wykonane jeżeli we właściwościach jest EXIF to nie ma problemu jeżeli zostaje usunięty to uważam takie foto za nie ważne no i ta rozdzielczość 1024 która nic nie mówi o jakości nie pokazuje detali. Może się czepiam ale nazwa aparatu oraz autor to minimum.....
No to musisz zostać prezydentem i wydać odpowiednie ustawy. Tak myślę. Innego sposobu nie widzę.
Chociaż - możesz też założyć swoje własne forum i tam rządzić. No, to Ci nawet taniej wyjdzie.
[ Dodano: Nie 24 Maj, 2015 10:22 ]
By the way - jak mawiają w naszej wiosce:
w czym miałaby pomagać informacja o aparacie?
FotoVideo [Usunięty]
Wysłany: Nie 24 Maj, 2015
Model aparatu plus obiektyw oraz parametry zdjęcia to są bardzo cenne informacje dla osób poszukujących sprzętu oraz interesujących się bardziej od strony technicznej samo zdjęcie takich pełno w kolorowych gazetach !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,56 sekundy. Zapytań do SQL: 25