Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: komor
Pią 01 Sty, 2016
Sony A5000 czy Olympus PEN E-PL6?
Autor Wiadomość
dcs
[Usunięty]

Wysłany: Sob 02 Sty, 2016   

Z bagnetem Sony E -bezpośrednio.

Są trzy Sigmy http://www.ceneo.pl/Fotog...j-sigma+dn+sony

[ Dodano: Sob 02 Sty, 2016 15:39 ]
i dwa bardzo jasne Samyangi http://www.skapiec.pl/cat...6.0,10.0.2.3.40

plus mniej jasne http://www.skapiec.pl/cat....12,10.0.2.3.40

Reklama

civil 
Początkujący

Wysłany: Pon 04 Sty, 2016   

Tadam ... no i stanęło się :DDD do ostatniej chwili nie byłem przekonany Olympus czy Sony Olympus e-m ładny Sony rewelacyjnie mi w dłoni leży w Olku dotykowy ekran w Sony nie aha był jeszcze Panasonic ale wydał mi się zbyt tandetny (plastikowy) i walka z myślami trwała do momentu gdy zobaczyłem srebrne Sony A6000 no to mnie miał ..... :lol:
Wiem wiem wiem technologia , procesory , matryce ale kurde kupujemy mimo wszystko wzrokiem i ....sercem? a jakby coś wszak ja super amatorem jestem a profesjonaliści podobne osiągi swoich aparatów mieli jeszcze kilka lat temu i fotkę strzelić się dało :grin: --nie wiem czy przepłaciłem kupiłem w fotojokerze niby drożej niż gdzie indziej ale dodają kartę 16 Sony i torbę na aparat tak więc summa sumarum wychodzi troszkę ponad 2600 ale wartościowo na poziomie innych sklepów albo i niżej (jeszcze jakąś foto książkę dali nie wiem co to , jakiś album czy co jeszcze nie rozkminiłem )

Dziękuję Wszystkim za pomoc i uwagi mam nadzieję że kiedyś będę w stanie się pochwalić jakimś fajnym zdjęciem

ps.
DCS jeśli mogę zapytać -- dlaczego tak nie trawisz Olympusa? :)

dcs
[Usunięty]

Wysłany: Wto 05 Sty, 2016   

Wciąż nie rozumiesz pytania:
dcs napisał/a:
I co będziesz rrobił tym Olympusem z 45mm?
:?:

WojciechW próbował ci wytłumaczyć, że chodzi o ogniskową, jedyną ogniskową jaką planowałeś posiadać.
civil napisał/a:
Aparat już sobie wymyśliłem albo e-pl6 albo e-pl7 albo Olympus OM-D E-M10 Mark II i za każdym razem raczej body i po przejrzeniu testów kilku obiektywów pozostanę przy M.ZUIKO 45mm f/1.8 albo Panasonic LUMIX G 20 mm f/1.7 II ASPH

civil 
Początkujący

Wysłany: Wto 05 Sty, 2016   

OK już doszedłem do kąta , ogniskowej wielkości obrazu itd :) no cóż wybaczcie człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umiera :mrgreen:

Odpowiedz do tematu