Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: goltar
Nie 27 Lip, 2008
Zlot Czytelników Optyczne.pl
Autor Wiadomość
timi1970 
Bywalec

Wysłany: Czw 10 Lip, 2008   

Ja będę wyjeżdżał w piątek po południu z Leszna przez Gostyń, Jarocin, Rychwał, Turek, Uniejów, Łęczycę. Mam ewentualnie dwa miejsca. Powrót tą samą trasą.

Reklama

kijos 
Entuzjasta

Wysłany: Czw 10 Lip, 2008   

Można wziąć ze sobą psa?

jaad75 
Temu Panu już podziękujemy
Klub Pierdzieli

Wysłany: Pią 11 Lip, 2008   

kijos napisał/a:
Można wziąć ze sobą psa?

PS-a?... :mrgreen:

RobertO 
Administrator

kijos napisał/a:
Można wziąć ze sobą psa?

Jakby nie patrzec to jest PAŁAC Walewice, wnetrza sa zabytkowe wiec jakos nie widze biegajacego po nich psa.

jarecki_jg 
Rozmowny
Jarecki

Ja zapytam raz jeszcze, kto z dolnosląskiego wybiera się na zlot do Walewic i ma miejsce w pojeździe?
Jak pisałem poprzednio nie chce jechac na krzywego i sa to kwestie do dogadania się.

Prosze kolegów o wyrozumiałość, ponieważ pojazd musze pozostawic na ten weekend małżonce, która jest w zaawansowanej ciąży.

Tak z ciekawostek chciałem by pojechała ze mną ale boi sie ze na zlocie może urodzić. W takim przypapdku mysle ze był bym niekwestiowanowanym lliderem w konkursie na najbardziej niespotykane zdjęcie.
To tak dla zartu :) .

Pozdrawiam oczekujac na jakąś informacje.

kontakt jarecki@1gb.pl

kijos 
Entuzjasta

Wysłany: Nie 13 Lip, 2008   

RobertO napisał/a:
Jakby nie patrzec to jest PAŁAC Walewice, wnetrza sa zabytkowe wiec jakos nie widze biegajacego po nich psa.

Nie po takich pałacach psy biegały ;)
Miałem zamiar do nich dzwonić i negocjować ale opiekun się znalazł :)
Cytat:
PS-a?...

Jak ktoś będzie miał to chętnie pokażę kilka technik "na żywo" (dostałem maile i pw od użytkowników forum z pytaniami dot. obróbki).

kamfil06 
Maniak

Wysłany: Pon 14 Lip, 2008   

kurde...
fajnie macie,
ja w piątek szkołe kończe a przede mną wielkie nic
( poza przyjazdem kumpla z polski )

tak z ciekawości się zapytam,
co zrobicie jak któryś z wypozyczonych
obiektywów będzia miał jakiś upierdliwy bf/ff :?:

michal1982wwe 
Nowy

Wysłany: Czw 17 Lip, 2008   

Już tylko 8 dni do zlotu ;]

Monastor 
Optyczny

Wysłany: Sob 19 Lip, 2008   

Wie ktoś jak najłatwiej dotrzec z Kutna do Walewic? Do Kutna mam znośne połączenie kolejowe, a dalej sam nie wiem co robic. Taksówką na pewno zapłaciłbym dużo. Może jakiś PKS tam jeździ? Ostatecznie może doszedłbym piechotą, ale to wygląda na kilkadziesiąt kilometrów marszu... innymi słowy, kawał czasu

MC 

Monastor, a o ktorej bylbys w Kutnie?

Monastor 
Optyczny

MC, mam dwa w miarę dogodne połączenia, jeden pociąg dojeżdża do Kutna o 15:43, drugi o 17:37 To są godziny najbliższe czasowi rozpoczęcia zlotu.

Oczywiście są też wcześniejsze i późniejsze. Mogę byc w Kutnie o 9:48 10:42 11:49 12:41 14:22 15:23 20:17 lub 20:35

Najlepiej wygląda ten, co dojeżdża o 15:43, nie ma przesiadek i wygląda na to, że jest czas żeby spokojnie dojechac do Walewic.

MC 

Mysle, ze sie uda :smile:

jarecki_jg 
Rozmowny
Jarecki

Wysłany: Pon 21 Lip, 2008   

Timi1970 o której wyjeżdzasz z Leszna, czy twoja oferta odnośnie miejsca jeszcze aktualna?

o 12.30 mogłbym byc w Lesznie na dworcu PKS.

Daj znać, podrawiam jarecki_jg

Paweł_G 
Maniak

Wysłany: Pon 21 Lip, 2008   

Ale macie fajnie - a ja w czwartek muszę jechać do Szwecji po cholerne blachy dachowe więc będe miał atrakcji co niemiara :evil:

WENTYL 
Początkujący
canonik

Wysłany: Sro 23 Lip, 2008   

Witajcie!
Jadę na zlot swym samochodem (4 miejsca wolne) z Żagania podobna trasą jak timi1970 czyli też przez Leszno, Gostyń, Jarocin, Rychwał, Turek, Uniejów, Łęczycę. Z Żagania lecę na Szprotawę, Przemków, Głogów, Wschowę i wspomniane Leszno dalej jak timi1970 czyli tzw. 12. Jest mozliwa mała korekta trasy jeśli by sie ktoś pisał na przejazd. Piszcie bo 6h jazdy samemu troche nudnawo, a tak zawsze można pogadać o przysłonach i migawkach :wink:
wentyl
piszcie na: flins@op.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi