Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Wujek_Pstrykacz
Nie 31 Lip, 2016
Dobra, kto jedzie na zlot (oprócz Arka i Roberta)?
Autor Wiadomość
komor 
Moderator

Wysłany: Pon 25 Lip, 2016   

Wujek nie pojedzie na zlot dopiero wtedy, jak globalne ocieplenie spowoduje podniesienie się wód oceanów aż do okolic Tych. No chyba że zlot będzie wtedy w Tatrach.

Reklama

maziek 
Optyczny
zdjęcia robię głową

Wujek nie opuścił żadnego? Ty Wujek uważaj, oni Cię żywicą zaleją i będą pokazywać "najstarszego i obecnie już dożywotniego stażem uczestnika".

T.B. 
Optyczny
Bez tutułu

Z dopiskiem "Wujek, jak żywy" :wink:

A gdzie się podziały moje małpy :?:

witkot 
Optyczny

T.B. napisał/a:

A gdzie się podziały moje małpy :?:

Pakują się na zlot :mrgreen:

Wujo-Marcina w tym roku nie będzie ale liczę że wspólnych tematów lotniczych nie zabraknie :wink: :razz: :?:

Wujek_Pstrykacz 
Moderator
canonik

Tematy będą, a szczególnie o Ostrawie :razz:

witkot 
Optyczny

Wujek_Pstrykacz napisał/a:
Tematy będą, a szczególnie o Ostrawie :razz:

Dokładnie- bo zapowiada się świetna obsada w tym roku.

janko125 
Uczestnik

Wysłany: Wto 26 Lip, 2016   

Jakie atrakcje są na takich zlotach?

komor 
Moderator

Janko:

http://www.optyczne.pl/98...ptyczne.pl.html

matys 
Entuzjasta
Raczkujący amator

Inni nie chcą, to ja się ujawnię. Też jadę :mrgreen: :cool:
Pierwszy raz. Z urlopem w Polsce się zgrało i blisko mam więc nie było opcji żeby nie pojechać.
Trasa Londyn > Berlin > Lubin już zaliczona :wink:
Teraz tylko na zamek muszę dojechać.

Tak przy okazji. Jadę sam z Lubina przez: Prochowice, Wrocław(obwodnica), Ząbkowice Śl., Kłodzko.
Mam 3 miejsca w aucie, jak komuś pasuje i chcę się zabrać to proszę dać znać.

Monastor 
Optyczny

Zastanawiałem się czy nie przyjechać ale niestety w tym roku i terminie jestem w rozjazdach służbowo.

komor 
Moderator

Wysłany: Sro 27 Lip, 2016   

Jak coś to ja też mam 3 miejsca w aucie z Wro > zlot > Wro. (matys, ale z Tobą się nie zabiorę, bo w sobotę najprawdopodobniej będę musiał wieczorem być we Wro na parę godzin.)

maziek 
Optyczny
zdjęcia robię głową

Paradoksalnie, będę jechał przez Wroc, bo tam robię zrzut części załogi - i z Wroca też mam 3 miejsca.

Wujek_Pstrykacz 
Moderator
canonik

Ja jadę ze śląska i też mam 3 miejsca w aucie, ale przez Wro. nie jadę :razz:

T.B. 
Optyczny
Bez tutułu

Nie wszyscy jadą przez Wrocław, ale wszyscy (chyba) jadą przez Trzebieszowice.
Jeśli ktoś, przez przypadek, nigdy tam nie był, to podpowiadam, żeby do zamku jechać przez ten mostek:
Kod:
https://www.google.pl/maps/@50.3462427,16.7860236,3a,75y,71.84h,79.64t/data=!3m6!1e1!3m4!1swJaXyxG1o030z_hDsNotZA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=pl

Link trzeba przekopiować ręcznie do przeglądarki, bo zwykły mechanizm forum nie radzi sobie z nim.

Ci, którzy jadą od strony Kłodzka (z miejscowości Wrocław na przykład), nie skręcają przy pierwszym znaku do zamku, tylko przejeżdżają prawie (z naciskiem na "prawie", bo to bardzo długa wieś jest) całą wieś i w lewo, tak jak na obrazku.

Ci, którzy jadą przez chęchy od Lądka-Zdroju, mają ten mostek po prawej, prawie (z naciskiem na "prawie", bo to bardzo długa wieś jest) na początku wsi od ich strony patrząc.

Traktor się mieści i mostek wytrzymuje. Autobus - nie sprawdzałem. Ale jak już ktoś pokona swój strach i mostek, to tędy jest o wiele wygodniej i prościej.

maziek 
Optyczny
zdjęcia robię głową

Cwaniak, chce zgarnąć nagrodę w konkursie na zdjęcie i przez "mostek" drogę daje... Wytrzyma, ja, ja, naturlich... guten mostek.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi