Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: MM
Sob 26 Lip, 2008
Panasonic Lx3
Autor Wiadomość
davaeorn 
Entuzjasta
Uszczęśliwiony :)

Wysłany: Sob 26 Lip, 2008   

heh, Ciekawa dyskusja wyszła - a ja tylko o opinie pytałem :) ale skoro jest jak jest to się dołącze :)

Co do samych telefonów - to dla mnie najważniejsze jest żeby telefon dzwonił, miał wyraźny wyświetlacz i mp3 - i reszta mi zwisa :) czy ma aparat 3mpix czy nie to niema znaczenia :) jeżeli chodzi o markę to dla mnie mają znaczenie 3 - nokie, se i samsung - tego ostatniego posiadam.

Kierowanie się marką czy jakaś specjalizacja tychże napewno ma miejsce - każda marka ma jakieś cechy specyficzne - samochody - Niemieckie - mocne, niezawodne. Francja - delikatne, plastikowe. Włochy - świetny design,agresywność, kompletna klapa w limuzynach. Angla - klasyczny design, trwałość i "klasa".
I powiedzcie mi co z tego że najnowsze jaguary klasy nie mają - vide x-type, co z tego że elektronika w BMW M5 jest awaryjna do bólu, co z tego że renault ma po 5 gwiazdek w testach bezpieczeństwa, skoro większość społeczeństwa kieruje się stereotypami.

I tak naprawdę jakiejkolwiek dziedziny by nie analizować, zawsze będzie ta sama sytuacja. Tylko część społeczeństwa "zna się" na tyle żeby odrzucić stereotypy i patrzeć na rzeczywistość na zimno.

A co do lx3 - gdyby panasonic wypuścił telekonwerter np. x2.0 z f3.0 - to ja nie chce żadnej lustrzanki tylko ten aparat :) ale pewnie własnie z tego powodu panasonic telekonwertera nie wypuści :P

Reklama

Amix 
Rozmowny

piotr_u. napisał/a:

Amix napisał/a:
@edmun ja mam Nokie N95, niestety ma wszystko wlacznie z Symbianem i WiFi.

Szkoda tylko, że ciągle się wiesza, codziennie trzeba ją ładować, a o nawigacji lepiej nie wspominać...

Facet nie pisz takich tekstow. Jak nie miales w reku tego telefonu, bo to widac po poscie, to lepiej nic nie pisz na temat N95.
A moze Ty jestes dilerem firmy Sony Ericsson.
Na marginesie podam, ze mialem kultowy SE T-610, potem SE300, SE750 i SE800, w sumie wynioslo to ponad cztery lata, wiec musi byc jakas przyczyna, ze wrocilem do Nokii spowrotem
Podpowiem Ci tylko tyle, ze jak masz powlaczane z 10 aplikacji to jasne, ze bateria szybko pada. Podstawowa sprawa jest wylaczenie UMTS'u i wlaczanie tylko w razie potrzeby i juz bateria trzyma trzy, cztery dni przy normalnym uzytkowaniu.
@edmun jak Ci spadł to jasne, że musisz posklejać :lol: , bo ja juz mam siodmy miesiac i zadnych problemow, odpukac.

edmun 
Optyczny
Niemarkowy

Amix, posiadam N95 i upadek był z wysokości 40 cm.
dziwne że k800i mogę rzucić z wysokości 3m na beton i przy 90% przypadkach nie będzie on się rozpadał :D
Wracając do
Amix napisał/a:
Szkoda tylko, że ciągle się wiesza, codziennie trzeba ją ładować, a o nawigacji lepiej nie wspominać...

jest to szczera prawda aż do bólu.
jest to telefon, który albo włączasz cały czas na ładowarkę, albo kombinujesz z mapami, albo odwieszasz telefon.
P.S. k800i po 3 latach służby nie zawiesił się ani razu, pomimo modyfikacji softu i wyciskaniu z tego telefonu maksimum.

Amix 
Rozmowny

Ja Nokia 3330 grałem w hokeja i dziala do dzisiaj :razz:

p.s ja tego co cytujesz nad moim postem nie napisalem. Napisal to @piotr_u. Zacytowales to tak jak byl by to moj cytat, popraw to.

Ale wystarczy juz chyba tego offfftttopa

MM 
Temu Panu już podziękujemy
GORSZY SORT POLAKA

Ostrzegałem. Ten wątek nie jest o aparatach telefonicznych.
ZAMYKAM.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi