Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
mszczyrek, jeśli chcesz zaoszczędzićale trochę pogłówkować warto poszukać i zrobić to samemu! Może wyjdzie mniej profesjonalnie, ale nauka nie idzie w las...
nie mówiąc że domenę com można kupić za 10 groszy jeśli nie jest to super popularna nazwa.
polecam również home.pl jak i domeny.pl
Hosting załatw sobie albo darmowy (jeśli wystarczy Ci 30mb) albo również home.pl gdzie serwer 1gb masz na firmę za 1zł, a na osobę prywatną 100 zł na rok.
A 400 zł za ładną stronę z 4 podstronami to zabójcza cena jak dla mnie.
Dla firm wykonuje gotowy serwis z 20-50 podstronami za 100zł-300zł w zależności od javy i flasha. Porządniejsze strony gdzie należy wykazać się i zdolnościami graficznymi jak i całkowicie nowym układem to zazwyczaj koszt 500-1500 zł.
Firmy które biorą 400 zł za to że wykorzystają gotowy szablon w różnych kolorach i dadzą aż 4 podstrony to dla mnie śmiech na sali.
i stuknęło mi 500 postów na tym forum :/
(samych głupot i pustych słów)
Edmun - czy mozesz mi podac linki do jakichs ciekawych graficznie stron ktore zrobiles? Ile kosztowalo by postawienie porzadnej ale prosciutkiej strony (nieduzej - gora kilkanascie podstron) u Ciebie? Wlacznie z domena .com, hostingiem itd...
takie strony mogę pokazać. reszta niestety zastrzeżona. z resztą zazwyczaj 80% stron które zrobiłem - to nie wiem jakie adresy mają. po prostu daję płytę z projektem
spróbuję wrzucić z powrotem do neta moją wizytową stronę www.edmunslife.prv.pl.
nie wiem czemu jej na serwerze nie ma.
pewnie żadnych odwiedzin w przeciągu ostatnich 2 lat.
Ale projekt zajął mi 2 miesiące (wieczorami po trochu robiłem) i chyba była to najlepiej zrobiona przeze mnie strona.
Żałuję że nie mogę podać kilku stron które stworzyłem dla firm.
Nie pamiętam ani nazw firm, ani czy wrzucali na jakieś serwery.
W chwili obecnej nie zajmuje się już tworzeniem stron. Czasami dla znajomych coś im na szybkiego sklecę i nawet nie biorę za to nic pieniędzy.
Jeśli chcesz mogę coś tam sklecić dla Ciebie, ale nie obiecuję że zrobię to w tydzien. Rownież pracuje, po pracy idę do drugiej pracy a w weekendy uczelnia.
Moge zrobić tak jak sobie stronę wyobrażasz - ty przedstawiasz pomysł, ja go realizuję.
Taką stronę co pokazałeś można zrobić w jeden wieczór przy piwku.
Trzeba tylko ten czas znaleźć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10