Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Kupowal ktos w RTVeuroAGD raty 10x, 20x, 30x0% ???
Autor Wiadomość
Smola 
Maniak

Wysłany: Wto 21 Paź, 2008   Kupowal ktos w RTVeuroAGD raty 10x, 20x, 30x0% ???

Witam,

Kupowal ktos w RTVeuroAGD raty 10x, 20x, 30x0% ???

Zalezy mi na odpowiedzi czy to faktyczne 0%. Strona internetowa sklepu nie informuje o warunkach ratalnych, a pewne ploty slyszalem. Niby pisza, ze rzeczywista stopa procentowa wynosi 0%, ale slyszalem o obowiazkowym ubezpieczeniu, podpisaniu umowy o krate kredytowa z "ichnim" bankiem.

Jesli ktos ma doswiadczenia podzielcie sie prosze.

Reklama

MC 
Temu Panu już podziękujemy

Wysłany: Wto 21 Paź, 2008   

Smola, juz dyskutowalismy na ten temat. Powyzej 6 rat ubezpieczenie, przynajmniej w lipcu, bylo obowiazkowe. Dostawalo sie karte kredytowa, ale nie trzeba bylo z niej korzystac i zadne za nia oplaty nie byly naliczane. Jak jest teraz - nie wiem.

Smola 
Maniak

Mozliwe MC.

Mi sie zycie troche o 180 stopni przkrecilo i wlaze na forum raz na miesiac.... :cry:

MC 

Wlasnie widze, ze niezbyt czesto tu zagladasz. A szkoda. Najlepiej jak pojdziesz do sklepu i spytasz konkretnie. I przeczytaj przy tym dokladnie umowe!

Smola 
Maniak

No ale mysle ze czas najwyzszy na wielki come back...

Co do pracownikow RTV - to oni nie maja pojecia...

Co do umowy - wiem...mamy to samo zboczenie - ty jestes prawnikiem ( moze juz radca prawnym, sedzia itd... ), a ja ekonomista....problem w tym, ze jesli nie zamowie nie sadze aby dali wzor umowy do reki.

Jagor 
Początkujący

Cześć, ja kupowałem. Wyglądało to w ten sposób, że zamówiłem przez internet z odbiorem w sklepie najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Wszystko było sprawnie i mogłem sobie obserwować jak towar wędruje. No ale do rzeczy. Masz rację z kartą kredytową, bynajmniej tak było w moim przypadku. Dostałem kartę kredytową GE. Nie musiałem jej aktywować. Oczywiście przyznali jakiś tam limit wyższy niż dokonywany zakup. Brałem na 20 rat z częściową wpłatą własną. Raty wynoszą dokładnie 1/20 nie ma dodatkowych opłat jak narazie (spłąciłem do teraz 7 rat). Zastanawiam się czy po upływie 12 mcy nie będzie jakiejś opłaty za wznowienie karty ale wydana była darmowo. Pozdrawiam.
PS ja nie miałem obowiązkowego ubezpieczenia ale może z powodu wpłaty własnej około 40%
Ostatnio zmieniony przez Jagor Wto 21 Paź, 2008, w całości zmieniany 1 raz  

Smola 
Maniak

W regulaminie banku ( to co musiales dostac w kopercie z karta lub z jednym z pierwszych wyciagów z rachunku kredytowego ) masz tabele oplat i prowzji - jesli masz oplate roczna karty to tam bedzie okreslona.

arietiss 
Optyczny
arietiss

Póbowałem zamówić internetowo u nich 50D, ale dostałem informację, że dostępne będą nie prędzej jak w drugiej połowie listopada... Zależało mi właśnie na ratach 0%! Na szczęście nie było problemu ze skasowaniem zamówienia. Kto wie co się wydarzy do końca listopada...

bodym
[Usunięty]

Wysłany: Sob 25 Paź, 2008   

Ja kupowałem na 30 rat 0% w tym sklepie.
Ubezpieczenie jest obowiazkowe, ale tylko w sklepie. Po podpisaniu umowy na drugi dzień napisałem pismo do banku GM o rezygnacji z DOBROWOLNEGO ubezpieczenia. Z karta to jest tak, ze dopóki jaj nie aktywujesz to tak jakby jej nie było.

Bank ubezpieczenie zlikwidował.

Poza tym GE money bank ma fajny serwis internetowy w którym można sprawdzic jak wpływaja raty i ile jest do spłacenia.

MM 
GORSZY SORT POLAKA

arietiss napisał/a:
Póbowałem zamówić internetowo u nich 50D, ale dostałem informację, że dostępne będą nie prędzej jak w drugiej połowie listopada...

Tak będzie bo do tego tego czasu wyłączność na dystrybucję w naszym kraju tego aparatu od Canon Polska ma .... FOTOJOKER :shock:
W Euro AGD raty nie są "oprocentowane", ale za to cena wyjściowa jest znacząco wyższa niż w innych sklepach. Zawsze jednak można wyszukać smaczki w dobrych promocjach.

arietiss 
Optyczny
arietiss

Nieprawda! W Euro AGD, 50D stoi w przedsprzedaży w cenie 3680!

Jagor 
Początkujący

Wysłany: Nie 26 Paź, 2008   

arietiss napisał/a:
Nieprawda! W Euro AGD, 50D stoi w przedsprzedaży w cenie 3680!

A patrząc w kontekscie twojej wypowiedzi wcześniejszej nie uważasz że skoro nie mogli dostarczyć wcześniej tak jak chciałeś to nie wydaje Ci się że przypadkiem MM ma rację.

arietiss 
Optyczny
arietiss

Ale jeśli się ponoć zamówi, to ta cena jest wiążąca...

MM 
GORSZY SORT POLAKA

Co mnie w tym momencie obchodzi cena jak kupić nie mogę do POŁOWY LISTOPADA :shock:

arietiss 
Optyczny
arietiss

To fakt! :lol:
I tu jest pies pogrzebany... :wink:

Odpowiedz do tematu