Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Proszę o opinię na temat sprzedawcy Interfoto
Autor Wiadomość
1507 
Optyczny

Wysłany: Pon 03 Lis, 2008   Proszę o opinię na temat sprzedawcy Interfoto

Jak w temacie, czy ktoś miał z nimi jakies doświadczenia? http://www.interfoto.com.pl/#CANON

Reklama

Arek 
Redaktor

Wysłany: Pon 03 Lis, 2008   

Ładnych kilka lat temu kupowałem od nich obiektyw. Cena była korzystna. Obiektyw działał bez problemów. Sklep mieści (mieścił?) się w mieszkaniu na warszawskiej Pradze.

1507 
Optyczny

Wysłany: Wto 04 Lis, 2008   

chodzi mi o uczciwość

garreth 
Maniak
Nikonier-analogowiec

w tym roku (dokładniej w maju) kupiłem od nich lampę SB-28DX
sprzęt sprawny, działa, aż furczy :grin:
odczucia wobec sklepu - mieszane :neutral:
sklep mieści się na Znicza 19a, na piętrze jednorodzinnego domu

rafalg 
Rozmowny

Ceny według mnie takie sobie, strona budzi mieszane uczucia. Nie wygląda mi to na profesjonalne źródło zakupów sprzętu foto.

Wujek_Pstrykacz 
Moderator
canonik

Jeden mój znajomy kupował u nich C.600/4 IS, a potem dwie S. 150/2.8. Pomimo lokalizacji powiedzmy nie dającej pewności co do firmy to jest jak najbardziej OK. To samo dotyczy "e-oko" na Puławskiej.

AQQ 
Maniak

Arek napisał/a:
Sklep mieści (mieścił?) się w mieszkaniu na warszawskiej Pradze.

Teraz (nadal na Pradze) zajmuje piętro domu jednorodzinnego. Kupiłem tam kilka tygodni temu 1 obiektyw. Cena dobra. Podjechałem, sprawdziłem, zapłaciłem. Nadzwyczaj negatywnych ani pozytywnych wrażeń nie mam. Dobry standard.

EZOGHUL 
Rozmowny

Zamawiałem drobne rzeczy ale wszystko przebiegło bez problemu.

1507 
Optyczny

Wysłany: Pią 07 Lis, 2008   

dzieki za opinie, od siebie dodam że dokonałem wczoraj zakupu w tej firmie, wszystko odbył się bez problemów, Dhl przywiózł sprzęt w nienagannym stanie

Monastor 
Optyczny

Wysłany: Pon 10 Lis, 2008   

Kupiłem u nich 100-tkę makro. Towar zgodny z opisem (czytac uważnie!), dostawa ok, cena w porządku.

kijos 
Entuzjasta

Wysłany: Wto 11 Lis, 2008   

Z InterFoto ciekawie robi się interesy ;) Mój kolega znalazł na allego ich ofertę. Okazja! Używany aparat z małym przebiegiem. Zadzwonił do nich, czy oferta ważna? Odpowiedzieli, że tak. On, że już jedzie. Gdy przybył na miejsce okazało się, że przed chwilą aparat zarezerwował ich stały klient i że mogą mu sprzedać inny - bardziej używany. Pokazał środkowy palec ;) Kilka godzin później zadzwonili do niego, że klient zrezygnował i czy jest jeszcze zainteresowany? Odparł, że tak ale żeby tym razem oni do niego przyjechali z towarem i w ramach rekompensaty coś dorzucili. Udało się wytargować jakąś tanią kartę pamięci, a transakcję zawarliśmy w samochodzie.

belkot77 
Rozmowny

Wysłany: Sro 12 Lis, 2008   

Bedzie ktos u nich niedlugo? Interesuje mnie Canon 24-70 2.8 L. Maja uzywany za 1900PLN i drugi za 2800. Jakby ktos byl i zobaczyl w jakim stanie to bede wdzieczny

[ Dodano: Sro 12 Lis, 2008 19:02 ]
nie aktualne juz. sprzedali sprzeta :(

[ Dodano: Czw 13 Lis, 2008 08:11 ]
Wyslalem do nich pytanie na temat EOS 5D oznaczony jako prawie nowy. Nie umieli odpowiedziec nawet ile zdjec ma na liczniku wiec jakim kur...a prawem pisza ze prawie nowy?

MM 
Temu Panu już podziękujemy
GORSZY SORT POLAKA

Wysłany: Czw 13 Lis, 2008   

W 5D tak napawdę ilość zdjęć może spawdzić serwis. To kwestia zaufania do klienta który dany sprzęt sprzedaje. Od jednego wezmę w ciemno i zaufam mu na słowo, ale tak naprawdę tylko inspekcja techniczna da odpowiedź w jakim stanie jest sprzęt.

tomberek 
Początkujący

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009   

kupiłem u nich wysyłkowo nowy obiektyw - wszystko ok, chociaż strona sprawia mieszane uczucia
wysyłka kurierem 24h, dobra cena
rzeczowy kontakt bez czarowania - możliwość zwrotu towaru
w moim przypadku udana transakcja

Odpowiedz do tematu