Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Czyja to reaklama ?
Autor Wiadomość
maziek 
Optyczny
zdjęcia robię głową

Wysłany: Sob 22 Lis, 2008   

Ta reklama bardzo przeszkadza. Coś w stylu wyskakujących okienek, tylko wyłączyć się nie da. Psuje krew.

Reklama

AQQ 
Maniak

Wysłany: Sob 22 Lis, 2008   

maziek napisał/a:
wyłączyć się nie da

Da się. :)
Nie mam pojęcia jak, ale u mnie nic nie wyskakuje. Widzę tylko avatar Reklama i puste pole obok.
Prawdopodobnie mam jakieś blokowanie skryptów albo czegoś podobnego włączone.

Dzemus 
Bywalec

Wysłany: Nie 23 Lis, 2008   

To ta reklama była też w Newseeku? Ja ją czytałem w Polityce. Ambitna kampania Sony.
Strach człowieka ogarnia jak pomyśli ilu ludzi się dowie, że cyfrowe lustrzanki są po to żeby ludzie postrzegali ich właścicieli jako pro... :neutral:

mavierk 
Temu Panu już podziękujemy
never knows best

też chciałbym mieć takich speców od reklamy - przecież bez zrobienia jednego zdjęcia stałbym się mistrzem foto, legendą, którą pamiętaliby wszyscy :mrgreen:

Monastor 
Optyczny

mavierk, nie widzę u Ciebie nigdzie dużego, białego obiektywu 70-200 F/2.8 :razz:

Jesienny 
Optyczny
Spacerowicz

zawsze może majznąć olejną 70-300VR... dla sławy :D

mavierk 
never knows best

bede miał komplet naleśników, przemaluje je na biały i posklejam w rzędzie :)

Monastor 
Optyczny

mavierk, pozostaje jeszcze zakup jakiegoś białego walimexa :mrgreen:

Jesienny 
Optyczny
Spacerowicz

Jakby się głębiej zastanowić, to po co psuć dobre obiektywy. Kupić jakiegoś kaszlaka pod m42 za 10zł, rozebrać go i wcisnąć we wcześniej przygotowaną białą papierową tubę z gumowych uszczelek zrobić pierścień ostrości i w miasto... W końcu to ma wyglądać a nie zdjęcia robić ;D

mavierk 
never knows best

ale ten kaszlak musi koniecznie być z pieczakrami!

kozidron
[Usunięty]

normalnie nie czytam ale kupie tego Newsweeka, żeby to zobaczyć......bo cięzko uwierzyć, ze można takie brednie wciskać ludziom....

MM 
GORSZY SORT POLAKA

Mnie mdli jak czytam TEN tekst reklamowy. Naprawdę naginanie tych wypocin w "odpowiednią" stronę pozna każdy kto choć średnio się tym zajmuje. Pełno tam tzw. półprawd i dlatego wielu na "fachowość" zawartych tam treści może się nabrać.

MC 

Na mdlosci dobry jest Torecan :wink:
A tak powaznie, to jest to zwykly tekst reklamowy. Podobnie robil Nikon na tamtym portalu.

kozidron
[Usunięty]

Jakoś przeoczyłem ten artykuł na fotopolis........ale jak się czyta to oczy rosną
MC, to nie jest zwykły tekst reklamowy, można być ambasadorem ale to jest propaganda........może mi ktoś wyjaśnić, bo może ja mam dziwne przyzwyczajenia po co komuś na bulbie na raz otwarcie a na dwa zamknięcie migawki przecież takie coś powoduje trząchanie aparatu, kto z łapy robi na bulbie...(nawet jak robi się na kurtynę to lepsze efekty uzyska się po puszczeniu spustu...) ? Po co narzekanie na cos takiego jak taka sama opcja jest w każdym eosie na pilocie, jak korzysta się z bulby to chyba za pośrednictwem pilota lub wężyka.
Tu nie zgodzę się z MM, to nie jest naginanie prawdy czy tam podawanie półprawdy dla mnie ten artykuł to jest bajka na resorach + trochę faktów , pomijając wstęp jakże szalenie sentymentalny to obrona tego górnego wyświetlacza, pogadanka o wstępnym podnoszeniu lustra (do krajobrazów......? cyt. za fotopolis : "Mnie w terenie zdarza się teki przypadek bardzo często w krajobrazie. " na dłuższych ogniskowych a.......... i szybkim af cyt. "na styk" do reporterki a nawet przy "zdjęciach akcji".
To jest chyba lepsze od reklamy w Newsweeku

edmun 
Optyczny
Niemarkowy

Wysłany: Pon 24 Lis, 2008   

kozidron napisał/a:
normalnie nie czytam ale kupie tego Newsweeka

otwórz jakąkolwiek gazetę (np. KomputerSwiat, PcWorldComputer, DigitalFotoVideo)
w większości gazet jest ta sama 2-stronicowa reklama

Odpowiedz do tematu