Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
D40, Alpha 200 czy cos moze innego ?
Autor Wiadomość
krisv740
[Usunięty]

Wysłany: Nie 14 Gru, 2008   

MC,
MC napisał/a:
dla rozeznania tez nie bedzie zle.

więc ci przyznałem rację pisząć : " na pewno nie! "

język polski siada? :mrgreen: :razz: :shock:

przecież sie z tobą zgadzam :shock:

Reklama

MC 
Temu Panu już podziękujemy

krisv740, :oops: ale przynajmniej kilka postow dla statystyk tego forum nabilismy, zeby w konkurencji z innymi lepiej wygladalo :lol:

krisv740
[Usunięty]

MC, a już myslałem , że "zatwardziałym alfistą" się robisz....... :mrgreen:

[ Dodano: Nie 14 Gru, 2008 12:01 ]
MC napisał/a:
zeby w konkurencji z innymi lepiej wygladalo
- no........... :razz: :mrgreen:

AngelOfDeath_200 
Nowy

Licze sie z tym ze a D40 nie mam silniczka w puszce. ale to chyba nie oznacza ze obiektywu bez silniczka nie podepne ?? poprostu w razie W bede musial lapac recznie ostrosc dobrze rozumiem ??

bylem dzis w sklepie i rozmawialem z kilkoma ludzmi i tez polecali mi D40 A200 nawet w sumie jest drozsza. Ale jak do reki wziąlem jeden i drugi to juz wiedzialem co lepiej lezy itd.

Szkielka juz mam tez upatrzone do D40 wiec mysle ze bedzie to pózniej swiadome wejscie w system :) .

Dziekuje wam za pomoc.

Ponownie poprawiłem ortografię, tym razem zaznaczyłem wyrazy które warto zapamiętać. Nalegam.

[ Dodano: Nie 14 Gru, 2008 16:45 ]
przepraszam za ortografje , mam papiery na to :) a ze pisze bez ogonkow od lat to FF nie pomaga mi w takim przypadku. Ale obiecuje sie bardziej starac :)
Ostatnio zmieniony przez komor Nie 14 Gru, 2008, w całości zmieniany 1 raz  

MC 

Tak, dobrze rozumiesz. Obiektywy bez wlasnego silnika bedziesz mial bylko na MF.
A co do papierow, to tutaj chyba nie obowiazuja. W razie czego to mozna sprawdzic ortografie przez plug-in do firefoxa. A czyta sie wtedy duzo przyjemniej.

AngelOfDeath_200 
Nowy

Mf nie przeszkadza w razie czego czesto wlasnie uzywam MF zamiast AF

A co do papierow to uwiezcie mi ze to nie jest jakies tam sobie wymyslanie sobie ze jest sie dysortografem.

A plugin niewiele mi da bo ja pisze bez ogonków wiec kazdy wyraz mi kresli :)

MC 

AngelOfDeath_200, zlituj sie bo oczy bola. Moze jednak do ogonkow sie przekonasz...

Riddle
[Usunięty]

Wysłany: Pon 15 Gru, 2008   

MC napisał/a:
oczy bola

MC napisał/a:
sie

MC napisał/a:
Moze

MC napisał/a:
ogonkow

Przyganiał kocioł garnkowi:P

MC 

Riddle, nie o to mi chodzi. Jak kolega zacznie pisac z ogonkami, to mu FF zacznie pokazywac gdzie robi bledy ortograficzne!

Riddle
[Usunięty]

Ale FF nie sprawi że gość nie będzie leniem, a choroba zwana pod potoczną nazwą "dyzlekcja" jest tak na prawdę lenistwem. By się z niej wyleczyć trzeba chcieć.

kozidron
[Usunięty]

Riddle,

Riddle napisał/a:
a choroba zwana pod potoczną nazwą "dyzlekcja" jest tak na prawdę lenistwem. By się z niej wyleczyć trzeba chcieć.

jeżeli tak myślisz, to prawdopodobnie wynika to z nieznajomości tego tematu przez ciebie albo z lenistwa..........i z niechęci poznania tematu. Bycie leniwym w czasach powszechnego dostępu do internetu to już inna sprawa i właśnie to można powiedzieć o tobie jeżeli uważasz że zaburzenia takie wynikają z lenistwa.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysleksja
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysortografia

AngelOfDeath_200 
Nowy

spoko jestem przyzwyczajony ze kazdy mowi ze dyslekcja to lenistwo :) coz poradzic :/

jawna dyskryminacja :D

a co do ogonkow to jestem informatykiem od wielu lat i latwo mowic zacznij pisac z ogonkami jesli od 15 prawie lat pisze bez nich :) ale skoro wam tak przeszkadza moja pisownia to moge umilknac chlopaki :)

krisv740
[Usunięty]

AngelOfDeath_200, e......... , daj siana!
jakoś wytrzymamy, ale ortografię sprawdzaj - oczy bolą - ogonki odpuść :mrgreen:

komor 
Moderator

Wysłany: Wto 16 Gru, 2008   

Ja bym tam ogonków nie odpuszczał, tym bardziej jeśli mają się łączyć z ortografami. Nie mam nic przeciwko dys(lektykom|ortografom), moja córka jest dyslektykiem zresztą, ale nie można się zasłaniać papierami, skoro są słowniki wbudowane w przeglądarkę. AngelOfDeath_200, po prostu chodzi o to, że naprawdę czasem trudno zrozumieć o co chodzi, no i oczy bolą. Szanuj innych to inni uszanują Ciebie.

Odpowiedz do tematu