Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Kupowal ktos w RTVeuroAGD raty 10x, 20x, 30x0% ???
Autor Wiadomość
komor 
Moderator

Wysłany: Sob 17 Sty, 2009   

Bo ten temat był identyczny z już istniejącym. Szkoda, że nie poszukałeś, czy już coś było na temat kredytu w RTV Euro AGD.

Reklama

novy 
Rozmowny

Wysłany: Sob 17 Sty, 2009   

Wiem, pospieszyłem się.

MM 
Temu Panu już podziękujemy
GORSZY SORT POLAKA

Wysłany: Nie 18 Sty, 2009   

Zamisat dawać sobie wciskać kit przez jakąś cwaną panią trzeba było sobie pokazać punkt regulaminu mówiący o konieczności wykupienia ubezpieczenia. Zrobili was chyba na szaro.

bolsa 
Uczestnik

Wysłany: Pon 19 Sty, 2009   

Poszedłem do tego sklepu z zamiarem kupna lustrzanki. Skusiła mnie promocja D80 + Kit za 1999 zł na raty 0%. Zapytałem się jedynie sprzedawcy dlaczego ten wizjer w tym aparacie (z wystawy) jest taki ciemny. Odpowiedział, że tak ma być, że Nikony tak mają. Odpowiedziałem, że nie bo w MM to samo body z Nikkorem 18-105 VR ma bardzo przejrzysty wizjer. Co ciekawe Nikon D40 z jakimś uniwersalnym obiektywem tamrona miał już jasny wizjer ... Podobno wystarczy włożyć baterię ale NIE MOŻNA BYŁO TEGO SPRAWDZIĆ ... Zapytałem się, czy jest możliwość przetestowania tego D80 z różnymi obiektywami bo już zgłupiałem. NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI. Zapytałem się, czy jeśli kupię dziś lustrzankę z Kitem i jeśli będą problemy to czy będę mógł zwrócić jutro albo pojutrze. NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI. Słowem nie idzie przetestować sprzętu przed zakupem ... :/ Ludzie którzy tam sprzedają kompletnie się na tym sprzęcie nie znają (byłem w Arkadach Wrocławskich) i w ogóle nie widać by zależało im na sprzedaży tych produktów. Nie widzę innej możliwości jak zamówić sprzęt przez internet w jakimś porządnym sklepie które tutaj polecacie.

ziemowy 
Rozmowny

Wysłany: Pon 19 Sty, 2009   

bolsa napisał/a:
dlaczego ten wizjer w tym aparacie (z wystawy) jest taki ciemny.

Ja jak oglądałem ten sam zestaw D80+18-105 w MM też był taki efekt.
Na samym początku myślałem, że to jakieś zabrudzenia na szkle :razz:
Więc może rzeczywiście coś w tym jest co mówisz ale niech lepiej się wypowiedza specjaliści.

razthaman 
Rozmowny

Wysłany: Wto 20 Sty, 2009   

mnie to też zastanawia, macałem dużo aparatów w Saturnie i tylko ten D80 miał taki ciemny wizjer, on tak ma?

MC 

Wysłany: Sro 21 Sty, 2009   

Wracajac do rat. Wczoraj bylem jako "pomoc" przy kupnie laptopa. Raty 0%, ubezpieczenie dobrowolne nawet przy 30 ratach. I tyle w temacie.

kazik 
Nowy

Zamówiłem przez internet z odbiorem w sklepie lampę canon 580 , tego samego dnia otrzymałem informację o przyjęciu zamówienia i możliwości kupna na raty 0%, teraz czekam - napiszę jak zakończyła się transakcja, trochę dziwi mnie czas oczekiwania 14-28dni

krisv740
[Usunięty]

kazik, bardziej cię zdziwi fakt, że i tak najprawdopodobniej w tym czasie nie dostaniesz żadnej informacji , nie mówiąc o sprzęcie............

ja tak mam............. :twisted:

kazik 
Nowy

Czy chcesz przez to powiedzieć, że zamówiłeś sprzęt i nie otrzymałeś żadnej odpowiedzi :?: , w e-mail ze sklepu podano nazwisko oraz numer telefonu osoby która zajmuje się moim zamówieniem , jeśli rzeczywiście tak jest jak piszesz to muszę poszukać innego sklepu - kiedy składałeś zamówienie, czy próbowałeś skontaktować się ze sklepem :?:

Deeno 
Nowy

kazik napisał/a:
Zamówiłem przez internet z odbiorem w sklepie lampę canon 580 , tego samego dnia otrzymałem informację o przyjęciu zamówienia i możliwości kupna na raty 0%, teraz czekam - napiszę jak zakończyła się transakcja, trochę dziwi mnie czas oczekiwania 14-28dni

Ja tak zamawiałem przed świętami - czekałem ok 20 dni - był wtedy chyba problem ogólnie z tą lampą - nawet w fotojokerze się pokończyły. Jak mają w magazynie to na drugi dzień mogą sprowadzić - a jak nie to trzeba czekać.

MM 
GORSZY SORT POLAKA

Ja tę lampę kupowałem przed świętami u nich bez problemu. Ale to był zestaw z 50D. Czekałem może 2 dni.

krisv740
[Usunięty]

Wysłany: Czw 22 Sty, 2009   

kazik, zamówiłem 28 grudnia szkło 70-200 , gdyby nie to,ze sam szukałem tej osoby i pisałem do niej e-mail oraz dzwoniłem, nic bym nie wiedział.
w chwili obecnej wiem, że na pewno tego szkła nie mają i nie wiedzą kiedy będzie......

kazik 
Nowy

Wysłany: Pon 26 Sty, 2009   

Dziś odebrałem lampę 580 II, żadnych problemów, kupiłem na raty 30x0% - nie ma dodatkowych kosztów :!: , b. miła Pani poinformowała mnie tylko o możliwości ubezpieczenia i przedłużenia gwarancji - grzecznie odmówiłem :wink: , po sporządzeniu umowy czekałem ok. 10 min na akceptację banku. Jedyną niedogodnością, myślę że niewielką, jest brak możliwości spłaty np. kilku rat od razu. trzeba w każdym miesiącu wpłacić jedną ratę.
Co ciekawe gdy zamawiałem lampa kosztowała 1399, dzień później cena podskoczyła do 1699, ja oczywiście zapłaciłem cenę z dnia zamówienia.
Najgorsze jest to , że siedzę w robocie i jedyne co mogę to poczytać instrukcję.

MC 

Wysłany: Pon 26 Sty, 2009   

kazik, a z jakim bankiem zawarles umowe kredytowa? Cetelem czy GE Money Bank? Bo w tym drugim z cala pewnoscia mozna splacic przed terminem.

Odpowiedz do tematu