Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Gdyby wszystko podliczyc, to róznica wcale nie jest taka duża. Głupi krem pod oczy kosztuje stówę. Nie wspominając o najnowszym wynalazku - laserowa depilacja.. Tych wynalazków jest zresztą sporo. Ja chodzę jak łajza, ale za to mam swoje gadzety
MC, cena nie ma znaczenia liczy się ilość, 1 szminka - 1 obiektyw lucky-luk, współczuje ale to ewidentny przykład braku wychowania sobie kobiety na samym początku znajomości.
Ostatnio zmieniony przez piotrmkg Wto 27 Sty, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Jak uslyszycie moja historie to mnie chyba zlinczujecie.
Moja to mnie prze dluzszy czas namawiala na zakup obiektywu do makro, tak wiec na zlot w walewicach zamowilem jej Sigme 2.8/105. jak pobiegala rano po parku i wrocila z prawie wszystkimi fotkami poruszonymi to sie wyleczyla z zakupu bo stwierdzila ze do robienia dobrych makro to jednak samo szkielko nie wystarczy, a ja tym sposobem mam 1500zl wiecej w kieszeni
jak to sympatycznie ująłdavaeorn, ja z moją przedślubną nie mam żadnyhc problemów, wie ze fotografia jest moją pasją i z tym się nie da walczyć. Lubi obserwować mnie jak robie zdjęcia. Mówi że jestem w tedy tak bardzo skupiony... ( nie wiem nie widziałem )
Problem mam zgoła inny, niż finansowy. Wolałbym żeby ona się znała na fotografi lepiej niż ja i potrafiła mi wskazać błedy. A tak to mam "tylko " Was
[ Dodano: Wto 27 Sty, 2009 23:03 ]
piotrmkg napisał/a:
MC, cena nie ma znaczenia liczy się ilość, 1 szminka - 1 obiektyw
O to nawet tak podobnie działa, bo w niektórych obiektywach też sie tubus wysuwa
mavierk Temu Panu już podziękujemy never knows best
Wysłany: Wto 27 Sty, 2009
RobertO, ja zrobiłem pac otwartą dłonią w czoło
A ja swojej ex kupiłem Zenita 12XP, bo chciała, potem kupiłem Pentacona 28/2.8, mimo że nie chciała i potem ze mną zerwała xD
Przez wasze komentarze czuję się jak przedstawicielka uciskającej grupy skoncentrowanej jedynie na zakupie kosmetyków i zmasowanych akcjach tłamszenia w mężczyznach ich naturalnych potrzeb wydawania pieniędzy na fotografię - potworność :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 10