Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
True, aczkolwiek Fastpack na moje potrzeby wystarcza spokojnie - miesci mi sie caly zestaw z siga, i jeszcze jest dosc miejsca na teleobiektyw, nawet slusznych gabarytow (dwie przegrody wolne).
Lowepro Primus AW jest pojemnym plecakiem, może się podobać zwłaszcza wtedy, kiedy chcemy do niego zapakować coś więcej niż sam aparat. Mieści się w nim 400D z Sigmą 100-300 F/4, 17-70 F/2.8-4.5, Tokiną 11-16 F/2.8 i Canonem 100 F/2.8 macro. Taka sama szklarnia z podpiętym 40D zamiast 400D też się zmieści. Sądzę, że od biedy możnaby spróbować upchnąć w nim wymieniony zestaw.
Na pewno nie zmieścisz do niego laptopa. Jakiś czas temu na rynek weszła nowa wersja tego plecaka, Lowepro Compu Primus AW. Podobno jedyną różnicą jest dodatkowa kieszeń na laptopa do 15 cali przekątnej ekranu.
Jak już wspominał MC, dałem radę zapakować się do tego plecaka na 3-dniowy zlot w Walewicach (po dopięciu jednego lens case'a do pasa biodrowego) i kilka podobnych wycieczek. Na większy wyjazd bym się nie porwał.
Jeśli jesteś z Poznania lub Szczecina to moglibyśmy się zobaczyć w jakimś umówionym miejscu i obejrzałbyś sam ten plecak. Jeśli nie, to zachęcam do poszukania go po sklepach. Udało mi się go nawet sprowadzić do jednego sklepu bez obietnicy zakupu. Mogłem pooglądać do woli bez zobowiązań, mimo że nie mieli plecaka na stanie (ba, nawet w ofercie).
CASE LOGIC psl 66P
Jak będziesz szukał przez internet będziesz miał porównania wielkościowe.
Z trudem /na styk - po małej reorganizacji przegródek/ wchodzi t50-135, c18-55is, 40d z podpiętą s100-300.
Miejsca na nic innego nie ma. DO kieszonek jakieś ładowarki czy też filtry - nic więcej.
Chyba będę musiał zmienić bo mało miejsca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9