Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: komor
Pią 20 Maj, 2011
Olympus sz-20 vs Panasonic TZ10 vs SX210 vs?
Autor Wiadomość
emajlek 
Nowy

Wysłany: Pon 23 Maj, 2011   

taakk zgadza sie ze sz30 ma ten zoom 24x

tz10 ok spoko.. ale jakbym jednak chcial kupiz z fullHD ??? to jaki polecacie

zalezy mi tez na tych filmikach bo jak wiadomo pamiatka 'w ruchu' jest ciekawsza niz puste zdjecie

dodam ze kamery nie chce kupowac ;]

i co to ma znaczyc ze olympusa mam odpuscic wlasnie przez zoom??

chodiz o to ze jak wiekszy to moze cos byc nie tak? czy o to wlasnei ze slychac go w filmach?

dodam ze juz taki 12x - 16x mnie zadowoli poprostu jak zobaczylem filmik sz30 to bylem w ciezkim szoku jakie on zblizenia robi - jednak mozna to juz uznac jako niekonieczny bajer

[ Dodano: Pon 23 Maj, 2011 12:20 ]
co do firmy canon jakos nie jestem przekonany bo mam takiego marnego sprzed 3 lat
noo ale to zupelnie inna polka napewno

canony ogolnie dobre sa? ten sx220 calkiem fajny

Reklama

tomasz2903 
Nowy

Wysłany: Czw 26 Maj, 2011   

Cały problem polega jeszcze na tym, że panasonic tz10 nie ma możliwości nagrywania filmów FullHD. Te nagrane przez olympusa są rewelacyjne, chyba najlepsze jakie widziałem nagrywane przez zwykły aparat kompaktowy. Jedyny mankament to trochę denerwujący dźwięk podczas zmiany zoomu ;/ Który aparat najlepiej łączy funkcję filmów FullHD 1080p z dobrą jakością zdjęć? Który, z oferujących możliwość nagrywania fullHD robi zdjęcia o najwyższej jakości?

[ Dodano: Sob 28 Maj, 2011 11:13 ]
No to najnowszy test chyba pozwolił mi wreszcie dokonać wyboru. Canon sx220! ;) Chyba wypadł najlepiej w całej stawce. Zastanawiają mnie tylko wyniki zdjęć i filmów dla panasonica tz20...zdecydowanie odstają od canona!

http://optyczne.pl/10.1-T...Wst%C4%99p.html

h.s.
Rozmowny

Wysłany: Nie 29 Maj, 2011   

Tz20 to chyba drugi /po FZ50/ efekt kooperacji z leicą
http://www.fotopolis.pl/i...cia-przykladowe

Sunders 
Temu Panu już podziękujemy

h.s. napisał/a:
Tz20 to chyba drugi /po FZ50/ efekt kooperacji z leicą

Statystyk nie prowadzę, ale conajmniej trzeci/jest jeszcze LX5/ :smile:

wielbicielxx 
Rozmowny

jest to 7 kooperacja leica z lumixsem

Marcin_B
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Paź, 2011   

Tez jestem przy podobnym wyborze tylko ze ja mam
HX5v lub SZ-20 lub SX210 HS ??? ewentualnie WX7

Sunders 

Wysłany: Sob 15 Paź, 2011   

Marcin_B napisał/a:

Kup canona SX220 HS :smile:

Marcin_B
[Usunięty]

Wysłany: Nie 16 Paź, 2011   

Sunders napisał/a:
Marcin_B napisał/a:

Kup canona SX220 HS :smile:

na SX220 mnie nie stac, tylko w/w aparaty. SZ-20 chyba odpuszcze po przeczytaniu testu... WX7 ma chyba najasznieszy wyswietlacz i jest najnowszy :) ale za to jest strasznie maly i tylko 5x zoom

Sunders 

Wysłany: Nie 16 Paź, 2011   

Marcin_B napisał/a:
na SX220 mnie nie stac, tylko w/w aparaty. SZ-20 chyba odpuszcze po przeczytaniu testu...

To bierz sony DSC-HX5V.

Odpowiedz do tematu