Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
na kodaka już sie nie zdecyduję. Zbyt wiele osób, które ma aparat tej firmy narzeka na akumulatorki lub baterie - moja mama ma analoga - też trzymają krótko (jeden film a to nie paluszki tylko jakieś inne za 50zł), przycyfrówkach też narzekają - nie wiedziałam o tym jak kupowałam. Nie chcę ryzykować.
Julia pomyśl o tym aparcie http://www.optyczne.pl/37..._G7_Wstęp.html. To Canon G7. Ma szybki i celny AF. To udany model. Na twoje potrrzeby wystarczajacy. Jego juz nie produkują. Ale zapasy w niektórych sklepach jeszcze sa. I teraz już nie jest taki drogi.
Albo Fuji 6500fd. W magazynie Chip Foto - Video dostał bardzo dobre noty w tescie.
Choc Canon lepszy i mniejszy gabarytowo.
pdf100 [Usunięty]
Wysłany: Nie 02 Gru, 2007
julia19 napisał/a:
na kodaka już sie nie zdecyduję. Zbyt wiele osób, które ma aparat tej firmy narzeka na akumulatorki lub baterie - moja mama ma analoga - też trzymają krótko (jeden film a to nie paluszki tylko jakieś inne za 50zł), przycyfrówkach też narzekają - nie wiedziałam o tym jak kupowałam. Nie chcę ryzykować.
wiesz,
mów co chcesz,
ja na swojego nie narzekałem ani razu
bierz tego nieprzemakalnego olympusa i bedziesz zadowolona - z dzieciakami pojdziesz na basen i mozesz im fajne fotki pod woda porobic - do tego nie musisz sie przejmowac ze Ci zmoknie czy stlucze sie, tutaj masz linka:
dla Twoich potrzeb w zupelnosci wystarczy - a frajda ze zdjec gwarantowana
czy to deszczu czy w sniegu czy we wodzie, pamietaj ze wazniejszy na zdjeciu jest nastroj i klimat niz - sama czystosc obrazu - bez klimatu zdjecie jest nic nie warte - i najpierw nad tym popracuj, jesli masz kaske to bierz canona G9.
pozdrawiam
m
Ostatnio zmieniony przez Rusek Nie 02 Gru, 2007, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 nie wiem jaki aparat kupić
Pozwole sobie poradzic Canon seri ixus w zależności od mozliwosci finasowych ixus 850/860/950. Ladny elegancki wyglad, bez trudu miesci sie w torebce. Ma akumulator ktory starcza przynjamniej na 150 zdjec i dzieki ladowarce w komplecie nie porblem go naladowac. Za namowa znajomych 1,5 roku temu kupilem ixus 800 i bardzo zadowolony jestem zdjecia na imprezach, grilach nawet krajobrazy tatrzanskie i wsrodku w muzeum dosc ladnie wychodza i prosty w obsludze. Teraz chcem kupic cos wiekszego czekam na canona eos 450 po premierze a potem bede musial pomyslec o jakims nastepcy 950. Wiosna kupowalem aparat mamie myslalem o a720 ale nie wiem czemu wzialem panasonica lumixa -chcialem zobaczyc jak to dziala i troche zaluje ze nie zdecydowalem sie na canona a720. Raz jeszcze perelko najdrozsza pogladaj sobie aparaty Canon serii ixus.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 11