Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Chcę kupić nikona d5000. znalazłam aukcje na allegro, ale nadal się waham bo nie wiem czy dane techniczne są ok. jeśli ktoś mógłby mi pomóc to była bym wdzięczna. link do aukcji:
http://allegro.pl/nikon-d...1643370033.html
Chcę kupić nikona d5000. znalazłam aukcje na allegro, ale nadal się waham bo nie wiem czy dane techniczne są ok. jeśli ktoś mógłby mi pomóc to była bym wdzięczna. link do aukcji:
Wejdź na oficjalna strone Nikona, znajdź model który Cię interesuje, porównaj dane techniczne.
dominika77, masz tyle tematów dotyczących tego modelu na forum. To jeden z częściej polecanych aparatów na tym forum, więc chyba nie jest taki zupełnie do bani… Resztę określą finanse, a co będzie potem, to zależy już od Ciebie, czy się wciągniesz w fotografię, czy to będzie tylko narzędzie do uwieczniania wycieczek.
dominika77, masz tyle tematów dotyczących tego modelu na forum. To jeden z częściej polecanych aparatów na tym forum, więc chyba nie jest taki zupełnie do bani… Resztę określą finanse, a co będzie potem, to zależy już od Ciebie, czy się wciągniesz w fotografię, czy to będzie tylko narzędzie do uwieczniania wycieczek.
Dzięki za info. Naprawdę pasjonuje się fotografią więc myślę że ten aparat spełni moje wymogi co do robienia portretów, krajobrazów i zdjęć w ruchu.
kufel, nie napisalam ze korpus sie nie liczy tylko ze obiektyw bardziej. w koncu jakie tematy tu czesciej widujesz, "jaki obiektyw do portretow" czy "jaki korpus do portretow"?
kufel, nie napisalam ze korpus sie nie liczy tylko ze obiektyw bardziej. w koncu jakie tematy tu czesciej widujesz, "jaki obiektyw do portretow" czy "jaki korpus do portretow"?
masz racje, chcialem tylko zwrócić uwagę ze korpusy tez sie jednak różnią i są do rożnych zadań .
moronica napisał/a:
w koncu jakie tematy tu częściej widujesz, "jaki obiektyw do portretów" czy "jaki korpus do portretow"?
profi nie zadają takich pytań
ale jak najbardziej masz racje, to jednak obiektyw dobiera sie do tematyki.
masz racje, chcialem tylko zwrócić uwagę ze korpusy tez sie jednak różnią i są do rożnych zadań .
No różnią się, co nie zmienia faktu, że każdym korpusem możesz wykonać zdjęcie w praktycznie każdej sytuacji. Czasem będzie to tylko mniej wygodne. Natomiast źle dobrane szkło może Ci wykonanie konkretnego zadania całkiem uniemożliwić
moronica napisał/a:
w koncu jakie tematy tu częściej widujesz, "jaki obiektyw do portretów" czy "jaki korpus do portretow"?
profi nie zadają takich pytań
ale jak najbardziej masz racje, to jednak obiektyw dobiera sie do tematyki.
A uważacie że ten obiektyw ( ten z aukcji ) byłby dobry do portretów ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 11