Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Czy ktorys z szanownych Kolegow mial przyjemnosc (lub nie) z tym sklepem? Maja w swojej ofercie kilka interesujacych mnie przedmiotow w cenach dosc atrakcyjnych, ale oprocz pozytywnych opinii na www.skapiec.pl niewiele czytalem.
Teoretycznie mógłbym zamówić i domagać się L-ki za 399 zl
Dezinformacja klienta...
Nie mógłbyś się domagać moim zdaniem, bo oferowany produkt to 50/1.8, tylko zdjęcie jest pomylone. Co najwyżej mógłbyś się domagać wycofania transakcji i zwrotu kasy, bo przysłali Ci obiektyw, który wygląda inaczej niż to, co jest na zdjęciu. Poza tym pewnie na dole gdzieś (albo w regulaminie) jest czarodziejska formułka o tym, że niniejsza oferta nie jest ofertą w rozumieniu... itd.
Wczoraj przyszedl drugi zakup z tego sklepu i moge z czystym sumieniem polecic. Szczegolnie dobry kontatk z obsluga - nawet na GG, co w innych sklepach nie jest czeste. Co prawda wiele sprzetu foto nie maja, ale ceny na wiele towarow sa bardzo atrakcyjne.
ja zamówiłam u nich dwie rzeczy. Pofatygowałam się do nich bezpośrednio w Gdańsku. Sam punkt odbioru robi smutne wrażenie, jak u bankrutującego szewca, ale obsługa miła, odebrać mogłąm juz wszystko na następny dzień po zamówieniu. Wg mnie jest ok.
Ja sie wybieram jutro na Krzywoustego po eneloopki. 5 minut spacerkiem akurat mi wypadlo. Bardziej dla mnie istotne jest to, ze ceny maja bardzo dobre.
Punkt odbioru faktycznie moze nie robi jakiegos powalajacego wrazenia. Raczej jakby panowal tam lekki balagan, ale sam odbior akumlatorkow bez problemu a i cena najlepsza jaka widzialem. Wszystko ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 10