Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Poszukuje aparatu kompaktowego bądź też bezlusterkowca (chyba, że macie jakieś inne propozycje - rozważę każdą) w kwocie do 1500zł.
Zastosowanie: wyjazdy wakacyjne, koncerty klubowe, pociągi, dworce - więc można powiedzieć, że uniwersalne zastosowanie.
Prosiłbym Was o jakieś propozycje dla mnie.
Mam jeszcze jedno pytanie od siebie. Ponieważ polecano mi aparat Sony A5000.
W związku z tym moje pytanie - który aparat będzie lepszy - A3000 czy A5000. Pytam, ponieważ w jednym ze sklepów jest ciekawa promocja na A3000. I czym te aparaty różnią od siebie?
Jeśli koncerty klubowe to może jednak lepiej bezlusterkowiec niż kompakt? W tym dziale, gdzie dałeś pytanie (czyli dziale kompaktowym) masz dwa gotowe tematy:
Dobry kompakt do 2000 zł (edycja 2013) Kompakt do 1000 zł (edycja 2014).
Tam możesz znaleźć nasze najczęściej polecane modele kompaktów, które mieszczą się mniej-więcej w Twoim budżecie. Nie ma ich (tych najczęściej polecanych) znowu aż tak wiele. Jeśli jednak wolisz coś z wymienną optyką, czyli większą matrycą, lepszą jakością obrazu, ale kosztem krotności zooma i ceny dodatkowych obiektywów, to zajrzyj do działu Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu bez lustra z wymienną optyką.
mateusz1234, jak komuś się będzie chciało po raz kolejny pisać o tym samym, to otrzymasz odpowiedź tutaj. Dyskusje takie (kompakt czy bezlusterkowiec) też były parokrotnie, w tym dziale i bezlusterkowym. Nie dalej jak wczoraj sam coś napisałem w podobnym temacie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 10