Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Dzień Dobry,
W imieniu mojego najmłodszego brzdąca zwracam się z prośbą o wsparcie. Maluch urodził się 13.08.2014r. z bardzo ciężką wadą serca. Przez niespełna sześć miesięcy swojego życia przeszedł już 5 zabiegów, w tym 4 cewnikowania serca. Otrzymaliśmy szansę naprawy tego stanu rzeczy jedną operacją, którą może wykonać profesor Malec w klinice w Niemczech. W kraju zaproponowano nam niestety 2 operacje, w bliżej nieokreślonych terminach, które niestety i tak nie rozwiążą problemu.
Wstępnie termin operacji w Niemczech został wyznaczony na koniec 1 połowy tego roku. Warunek pierwszy to osiągnięcie odpowiedniej wagi ciała malucha i drugi opłacenie kosztów operacji - 36.500 Euro (ok. 159.000 zł).
Ponieważ ta kwota przerasta nasze możliwości finansowe, z dniem 28.01.2015r. pojawiła się możliwość wsparcia poprzez dwie poniżej wymienione fundacje:
http://www.dziekujezejest...o_szymonka.html (wsparcie bezpośrednie darowizną)
Redakcja Optyczne.pl bardzo prosi wszystkich o pomoc dla pociechy Marcina. Już niedługo pojawią się aukcje internetowe ze sprzętem przekazanym przez naszą redakcję, z których cały dochód będzie przekazany na ten szczytny cel.
nie ma sprawy, chmielu
prosiłbym jeszcze administrację, aby, gdyby sie pojawiły, nie usuwała komentarzy sugerujących, że ktoś tu chce jakąś kasę od kogoś wyłudzić.
Trzeba być odpowiedzialnym za to, co się pisze w sieci i daje to jakiś pogląd na to, z kim tu mamy do czynienia.
Marcin, nie wiem jak to ruszyć, ale na Allegro można założyć profil aukcji dla konkretnej zbiórki.
Można by w tym temacie ruszyć.
Każdy zainteresowany użytkownik, mógłby wystawiać swoje aukcje z przeznaczeniem całości kwoty na wsparcie.
Ostatnio zaglądałem na takowe konto jednej z mieszkanka Legionowa, która utraciła wzrok i prosiła o wsparcie finansowe by móc poddać się operacji.
Wchodząc na dany profil, miałem możliwość wystawienia aukcji ze swoim przedmiotem, a zebrane w ten sposób środki przekazać na konkretne konto.
Andrzej skoro można to spróbuje to jakoś ogarnąć:))
Arek, w imieniu szkraba, który już śpi bardzo dziękuje:
Poniżej kilka jego fotek:
1.
2.
3.
4.
nienietaktak [Usunięty]
Wysłany: Sob 31 Sty, 2015
Arek, jeżeli przypadkiem nie macie dostępu do taniego druku, to w poniedziałek podpytam znajomego co mógłby zrobić dla tej akcji. musiałbym tylko znać rozmiar i nakład tego kalendarza. jakby co, to na PW.
Kalendarz to stara sprawa. Dałem jako przykład, że można dawać normalne aukcje. Teraz planujemy wystawić sprzęt fotooptyczny i zareklamować aukcje na naszej stronie głównej. Tylko muszę się ogarnąć, bo przed chwilą wróciłem z tygodniowego urlopu i nawet nie mam jeszcze dobrych zdjęć tych przedmiotów. Ale działamy
Marcin, może potrzebujesz jakieś pomocy informacyjnej?
Może trzeba gdzieś zadzwonić, itd?
Może zrobić by w języku niemieckim reklamę akcji?
Jeśli nie, to może coś bym sklecił po niemiecku i dał dalej?
Znam trochę ludzi, może by się zainteresowali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,23 sekundy. Zapytań do SQL: 14