Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
www.foto-net.pl
Autor Wiadomość
MC 
Temu Panu już podziękujemy

Wysłany: Czw 23 Paź, 2008   www.foto-net.pl

Zamowilem w poniedzialek torbe, doszla w srode. Wszystko zgodnie z zamowieniem. Chyba mozna polecac :smile:

Reklama

Paweł_G 
Maniak

Wysłany: Czw 23 Paź, 2008   

Tą o której była mowa czy wybrałeś coś innego?

MC 

Nova 190AW. Jeszcze jej na oczy nie widzialem, zona odebrala, sprawdzala i zrelacjonowala. Mysle, ze to taka nowsza wersja Nova 4 AW.

007areka
[Usunięty]

...fajna teczka ale ja wybralem reportera 300

MC 

Dla mnie cena jednak byla zaporowa na reportera. Nie potrzebuje az tak wypasionej torby.

007areka
[Usunięty]

...ale to bardzo podobne teczki (i pojemnosciowo i cenowo tez), 190 ma fajny nowy pokrowiec aw...mierzylem kilka jednoczesnie z tego przedzialu i roznych firm...zdecydowanie lowepro...teraz nawet zaluje ze nie wzialem 400.

kozidron
[Usunięty]

Wysłany: Pią 24 Paź, 2008   

Zgadza się fajny sklepik, duży wybór, kupowałem tam osobiście pokrowiec na pas do tele, miła obsługa (szkoda, że otwarte od pon. do pt. w godz. 8-16).

grosta
[Usunięty]

Wysłany: Wto 04 Lis, 2008   

a kupował tam ktoś puchę canona i jakiś obiektyw. mają dość dobre ceny a szukam teraz solidnego i taniego sklepu

kozidron
[Usunięty]

Wysłany: Sro 05 Lis, 2008   

grosta, canona nie .....ale kolega z pracy kupował tam pentaxa + dwa szkła, filtry, pas, grip i jakieś duperele...wszystko odbyło sie w należytym porządku, nie narzekał...sprzęt sprawdził i przetestował nawet w himalajach, nie ma żadnego problemu.

davaeorn 
Entuzjasta
Uszczęśliwiony :)

Wysłany: Sro 05 Lis, 2008   

kupiłem sobie tam plecaczek :) Vanguard Oregon 59 - zamówiłem we wtorek rano przyszło w środę... wszystko w jak najlepszym porządku :)

miszet 
Bywalec
Beny

Wysłany: Czw 20 Lis, 2008   

kupilem w tym sklepie osobiscie mojego d80 i sigme 17-70 plus karte 8gb... swietny sklep:)

ahugahaga 
Początkujący

Wysłany: Pon 24 Lis, 2008   

Rok temu z górką w ofercie obiektywów mieli jeszcze tamrona. Kupiłem u nich 55-200 XR DI II. Niestety ich drogi się rozeszły. W gruncie rzeczy tak samo jak i moja wycieczka z tamronem się skończyła.
Bardzo dobry sklep.

najeli 
Bywalec

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Pon 24 Lis, 2008   

Dziś odebrałam u nich 70-200/4 USM. Przyjemnie i bezproblemowo :)

I jako chyba jedyni w Trójmieście mieli ten obiektyw :>

kozidron
[Usunięty]

Wysłany: Pią 05 Gru, 2008   

a ja ostatnio powiedziałem na wyrost na forum, że dało rade u nich zamówić 40D+ sigma 17-70 . Jak to w życiu bywa zamówić dało rade.....i nawet termin miła pani podała, że za 2 dni będzie ..... a tu mija 4 dni i nikt się nie odzywa, żadnego telefonu, żadnego maila....
Po wykonaniu telefonu okazuję się, że jednak nie da rady..........ale o poinformowaniu klienta o tym fakcie było ciężko......

MC 

Wysłany: Pią 05 Gru, 2008   

I wlasnie to mnie wkurza w wielu sklepach.

Odpowiedz do tematu