Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Pią 30 Sty, 2009 Co sądzicie o ElectroWorldzie?
Witam,
Jak większość pewnie już wie zdecydowałem się na zakup Nikona D90 wraz z kitem NIKON AF-S DX 18-105 mm f/3.5-5.6G ED VR i stałką Nikon AF D 50mm F1.8. Chciałbym kupić to wszystko w ElectroWorldzie, ponieważ znajomy znajomego tam pracuje i miałbym zniżkę. Macie może jakieś doświadczenia z tym sklepem Może był tam ktoś ostatnio Nie wiem nawet czy jest tam D90, bo wg. wyszukiwarki na stronie ElectroWorlda, nie ma żadnego Nikona ( ).
Ja byłem dzisiaj w MM na wyprzedaży. Ogólnie uważam że jeśli kupujesz taki sprzęt to w MM czy EW nie dostaniesz wszystkiego, czyli aparat + KIT + 50 mm. Jeżeli już bym kupował aparat w MM lub EW to bym poprosił o zapieczentowany zestaw, tzn zaklejony taśmą, folią fabrycznie, a nie przez MM/EW. Moja siostra pracowała w MM i jak zapewne wiele osób wie, nagminne jest wypożyczanie sprzętu przez pracowników, ot tak zeby sie pobawić. Tak wiec jest pewne ryzyko że dostaniesz "nowy" używany sprzęt. Nie mówiac już o tym że w MM/EW wcale najtaniej nie jest. Jeśli masz u siebie w mieście EW to zapewne jest to spore miasto, zobacz na skąpiec czy nie ma jakiegoś sklepu tańszego w twoim mieście.
EDIT: Sorry nie widziałem że jestes z Warszawy
Co do wyprzedaży w MM to byłem po C400D Kit za 1299 zł. Promocja ta była tylko w Łodzi. Byłem chyba pierwszy na stoisku foto, niestety Pan z obsługi tego działu miał przewagę - wiadomo jaką. W pośpiechu odpinał jeszcze przy mnie aparat z wystawy. Zapytałem czy są jeszcze, ale niestety nie było. Ogólnie troche to śmieszne że mieli 1 sztukę tego aparatu w dodatku z wystawy i to nie takiej za szkłem, tylko takiej co każdy może sobie pomacać. Wiec jestem ciekaw stanu tego aparatu.
marekf [Usunięty]
Wysłany: Pią 30 Sty, 2009
No ja do EW chodzę żeby pooglądać sprzęt a potem i tak kupuje na allegro
Radzę ci skoro jesteś z warszawy to poszukaj jakiegoś sklepu przez skąpca albo przez allegro i popytaj czy nie chcą ci sprzedać takiego zestawu i jeszcze obniżyć ceny?;)
Na temat tego sklepu wolę się nie wypowiadać, ostatnio szukałem małego kompaktu. Już chciałem kupić w EW ale pan mi mówi że jest tylko ten z wystawy (gdzie każdy przechodzi i może sobie go "pomacać"). Do tego mówi że musi zabrać go tylko na zaplecze i przetrzeć szmatką... (aparat był nieźle upaprany). Pytam czy mogę liczyć na jakiś rabat, odpowiedź: NIE. Oczywiście podziękowałem... Kiedyś wcześniej szukałem lustrzanki, normalnie była w sprzedaży w EW ale w tym czasie nie było ani jednej szt. w magazynie. Pytam czy mogę zamówić, odpowiedź: NIE. Dziękuje za takie sklepy, omijam dużym łukiem przynajmniej w kwestii sprzętu foto.
Misek [Usunięty]
Wysłany: Pią 30 Sty, 2009
Ten z MM tego Canona też namiętnie dzisiaj pucował, hehe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 9