Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Witam
Nowy temat nowe możliwości
Miałem bynajmniej dwa sny:
1. Canon 300mm f/2.8. Miałem go na sesji w parku
2. Canon 400mm f/2.8. Leżał na trawie całkiem sam próbowałem go zakosić
Zalogowałeś się na forum o 3 w nocy specjalnie po to, żeby to napisać
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Nie 22 Mar, 2009
janqseven napisał/a:
1. Canon 300mm f/2.8. Miałem go na sesji w parku
2. Canon 400mm f/2.8. Leżał na trawie całkiem sam próbowałem go zakosić
jeżeli miałbym analizować twój sen w koncepcji Freud'owskiej to nie mam dobrych wieści, brak tele ..... może oznaczać jedno... a może po prostu musisz zaopatrzyć się w te szkła i problem z głowy(wydatek też nie mały).
Jak sobie pomyślę, że mogłem "mieć" nawet kilka służbowych Canonów 300/2.8 lub 400/2.8 i tylko dlatego teraz się nimi nie "bawię" bo nie można tego było kupić w ciągu kilku dni... Tak to jest jak "firma" musi coś kupić przed końcem roku a w nowym już nie może bo takie przepisy
Śnić o tym nie śnie, ale czasami sobie pomyślę przed zaśnięciem i jestem wtedy OKRUTNIE WNERWIONY
Mnie sie czasem sni, ze moje 200/1.8 sie psuje. Potem wysylam do serwisu. W tym momencie sie budze, bo przypominam sobie, ze Canon juz ich nie serwisuje :p
mavierk Temu Panu już podziękujemy never knows best
Wysłany: Nie 22 Mar, 2009
AM, no to hardkorowe sny masz
Mi się śniło tylko raz 50/1L - co w tamtym roku miałem taką faze na canonowskie 50L
Jak sobie pomyślę, że mogłem "mieć" nawet kilka służbowych Canonów 300/2.8 lub 400/2.8 i tylko dlatego teraz się nimi nie "bawię" bo nie można tego było kupić w ciągu kilku dni... Tak to jest jak "firma" musi coś kupić przed końcem roku a w nowym już nie może bo takie przepisy
Takie zaprzyjaźnione sklepy masz, MM, a nie wdrożyłeś standardowej i sprawdzonej procedury brania faktury w roku mijającym a odbierania sprzętu w roku następnym? Parę razy już to ćwiczyłem. To nawet może być zgodne z przepisami.
Wiedziałem i dlatego napisałem, że to da się zrobić tak, żeby było zgodne z przepisami. Omijanie przepisów nie jest ich łamaniem, co przykładnie pokazują nam na codzień posłowie i ministrowie.
Ale to nie jest żaden numer. Jeszcze raz mówię, że to może być legalne. Umowa, faktura - 2008. Dostawa, 2009. No chyba że jakiś szczegółowy przepis stanowi inaczej, że dostawa musi nastąpić w roku finansowym, wtedy rzeczywiście trzeba zrobić „numer”.
Jak znam życie to nie takie numery przechodzą w "firmie". Wystarczy zresztą pomyśleć ile kosztuje taki fotoradar, a co siedzi w jego środku. Niezłą przebitkę na tym ma jakaś znajoma firma/firmy.
Mi się czasem śni, że robię zdjęcia, ale przy zamiłowaniu do fotografii to normalne
cytując z sennika:
http://www.sadurski.com/sennik/100/
Aparat fotograficzny: Oznaka niezasłużonych pomówień i plotek; Fotografowanie - przestroga przed rozczarowaniami i przykrościami, jakie mogą wyniknąć ze znajomości z fałszywym przyjaciele lub zawistnym lub udającym przychylność współpracownikiem czy wspólnikiem.
miejmy nadzieję, że w naszym przypadku to się nie będzie sprawdzać )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9