Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: komor
Czw 11 Cze, 2009
Dlaczego wszyscy tak naskakuja na Sony?

Czy odczules kiedykolwiek, ze jestes uwazany za gorszego, bo masz aparat innej marki niz Canon badz Nikon?
Tak
28%
 28%  [ 20 ]
Nie
25%
 25%  [ 18 ]
Mam system Canon/Nikon lub nie mam zdania lub mnie to nie interesuje.
45%
 45%  [ 32 ]
Głosowań: 70
Wszystkich Głosów: 70

Autor Wiadomość
pursat 
Rozmowny

Wysłany: Pon 17 Sie, 2009   

Dolaczam sie do grona zdziwionych tym watkiem. Ktos na prawde ma problem jaki nosi napis na pasku? Ja nie lubie napisow w ogole i wciaz szukam T-shirtow w wersji plane, za reklamowanie czegokolwiek pobieram oplate zamiast uiszczac.
Ciekawe jak pozycjonuje sie ta mentalnoscia kogos uzywajacego na raz korpusow Sony, Nikona i Pentaxa?

Reklama

palindrom 
Optyczny
inaczej

Wysłany: Pon 17 Sie, 2009   

Dzień dobry.
Mam na imię Marcin. Od półtora roku jestem użytkownikiem systemu P*

chór
Wspieramy cię Marcin.

rafax 
Bywalec

Wysłany: Czw 20 Sie, 2009   

Tia... fajny wątek, nikomu się nie podoba, jest bez sensu... a głosuje w ankiecie coraz więcej osób :mrgreen: (51 na ten czas)

Moja "lepsza połówka" foci innym systemem niż ja... ciągle śpimy razem :wink:

komor 
Moderator

Wysłany: Pią 21 Sie, 2009   

pursat napisał/a:
i wciaz szukam T-shirtow w wersji plane

Znaczy z samolotami? :cool:

Plain T-shirts are uncool ;)

tupisac 
Rozmowny

Podobno w Australii ludzie są strasznie nawiedzeni na punkcie marek samochodów i są regularne ustawki między np. posiadaczami fordów i toyoty.
Ja z kolei jestem nawiedzonym amigowcem - atari to syf.

A s0ny nie lubię bo za kabelek firewire mający metr i logo na wtyczce zawołali 250 zł (powinien być z kamerą, ale to już szczegół). 3 metry ale bez logo kupiłem za 30 zł. Canon mnie zresztą teraz tak samo zdrażnił wołając kilka stów za kabelek DC. Ja rozumiem 100% marży. Ja rozumiem 200% marży. Ale za takie ździerstwo mam ochotę oskalpować paru dyrektorów i kupuję ich produkty albo używane i/lub gdy nie mam absolutnie innego wyboru.

A tak w ogóle to ostatnio s0ny się intensywnie reklamuje, co? ;)

mnich 
Optyczny
kiedyś to było...

tupisac napisał/a:
A tak w ogóle to ostatnio s0ny się intensywnie reklamuje, co?
od poczatku kiedy tylko wymyślili swoje alfy...

offca11 
Bywalec
małomówny

Wysłany: Sob 22 Sie, 2009   

mnich napisał/a:
od poczatku kiedy tylko wymyślili swoje alfy...

Nie swoje, alfy wymyslila minolta a sony tylko przejelo inicjatywe.

hijax_pl 
Moderator
click-o-matic!

A nie.. Tylko pierwsze alfy były minoltami z innym logo. Później Sony sobie zrobiło samo alfe od początku do końca.

ghost 
Optyczny
związkowiec :)

a100 dokładniej. reszta to konstrukcje SONY.

kozidron
[Usunięty]

ghost, jesteś ambasadorem ......? Jeśli można zapytać jakiejś konkretnej marki, czy ambasadorem optycznych na kkm-ie....?

kasiakaaz 
Optyczny
wciąż jasnozielona

Pomogła: 15 razy

http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?t=8088 :mrgreen: :mrgreen:

Odpowiedz do tematu