Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Czw 08 Kwi, 2010 Wybór plecaka na foto + laptop ? Ktoś zna ten typ - link ?
Witam, poszukuję plecaka na sprzet foto, i przy okazji mógł by tam wejśc laptop.
Ogladałem wiele modeli, m.in. Lowepro które kosztują swoje, ale wiadomo, nie przemakaja itp..
Ale mam pytanie czy ktos zna ten model plecaka Delta SX2 :
Z fotek i opisu fajny, miejsce na foto, laptop i do tego pod spodem paski na statyw. Tylko jak jego jakośc i nie przemakalnośc, proszę o opinie ludzi którzy choc to widzieli na oczy.
rajax, odnośnie tego plecak mogę powiedzieć Ci tyle że ja go nie miałem ale z tego co wspomniał mi kolega to w niedługim czasie plecak z tej firmy szl… trafił zaczął się pruć, przecierać itd. miał bardzo duże problemy z gwarancją nie chcieli mu uznać wskazywali na przeładowywanie plecaka itp. wiec ja bym nie kupił. Co dl LowePro to fakt są drogie nawet chyba z drogie ale masz dożywotnia gwarancję, ciekawe patenty i rozwiania, materiał zamki plastiki itd. naprwde jest pierwsza klasa posiadam dwa plecaki tej marki jeden taki podręczny a drugi to już naprane duży wór do transportu foto i mimo ze nie kosztowały tanio to naprane jest to wyrób godny polecenia. Jak mam w nich sprzęt do za bardzo nie myślę czy mu cos się stanie czy nie przemoknie itd
Na targach w Łodzi widziałem całą ofert LowePro i było tam dość dużo plecaków które miały box foto i kieszeń na laptopa oraz inne drobne przedmioty trzeba by było wejść sobie na ich stronę zobaczyć który model Ci najlepiej odpowiada i sprawdzić sobie jak cenowo stoi na allegro. A ile masz max do wydania na ten plecak jeśli można wiedzieć ????????
Witam. Ogladałem ta Deltę. Faktycznie to kopia Fatpacka 350. Ogólnie to jest w miarę dobrze uszyty, ale wolałem dołożyc 70 zł i kupiłem Lowerpro CompuDaypack.
Mam od ponad roku Naneu Sahara 271, jako że to był jedyny plecak mieszczący mojego lapka
Używam go nie tylko do targania sprzętu, ale jako plecaka - tak po prostu.
Nic się nie wyciera, wygląda nadal dobrze, więc jeśli inne są tak solidnie zrobione to IMHO... warto
hijax_pl, mógłbyś mi podesłać jakieś fotki tego plecaczka? Zwłaszcza założonego na plecach, wtedy najłatwiej ocenić rozmiar. Podoba mi się ten patent z rozciąganiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10