Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Drodzy Koledzy, rozglądam się za plecakiem. Jest sporo rożnego rodzaju plecaków, marek, rodzajów. Mnie interesuje plecak, który pomieści dwa body, obiektyw Canona 70-200, 24-70 i 50, lampę błyskową. Nie wspominam o przegródkach na akcesoria i tym podobne. Nie potrzebuję natomiast miejsca na laptop. Czy użytkujecie coś co spełniałoby moje wymagania co moglibyście z czystym sercem polecić?
paligol, czy masz cos juz na oku?
Ja rowniez pomalu rozgladam sie za jakims plecakiem na swoj sprzet. Poczytalam watek, ''pobiegalam'' po necie i zaintersowaly mnie plecaki lowepro.
Ja potrzebuje plecak na jedno body Nikona plus obiektywy 85mm,18-105mm i 105mm macro w drodze, no i oczywscie statyw. Narazie to tyle mojej kolekcji.
Zmieszcze kilka obiektywow i dopne moja frotke..i jeszcze mi zostanie troche miejsca.
Czy ma ktos doswiadczenia z tym plecakiem, z ta firmna? Jakies rady? Bede wdzieczna za kazda podpowiedz.
A moze znacie i polecic jeszcze inna firme?
Chcilabym sie zmiescic w $100-150 gora
Ja zakupilem ostatnio KATA 3N1-33, wczesniej mialem wlasnie Lowepro Fastpack 350. Po trzech tygodniach, oddalem do reperacji suwak u starego plecaka. A moglem za polowe ceny Katy kupic jeszcze raz LF350
Teraz musze udawac ze KATA to dobry wybor
Usjwo, byles zadowolony z tego Lowepro Fastpack 350 ? Jak sie sprawdzal?
Ja teraz mam torbe taka na ramie firmy hmm ''Nikon'' Ale ona tylko tak na szybki wypad z aparatem i moze jendym obiektywem. Jest mala poprostu.
Ale wlasnie to juz chyba moja druga torba i psuja mi sie zamki, a raczej te suwaki. Jak trzymam to, zeby zasunac zamek to ten maly dzyndzelek zostaje mi w rece, starsznie mnie to drazni ze wychodzi on z tego suwaka.
I to juz moja druga torba taka...
Usjwo, byles zadowolony z tego Lowepro Fastpack 350 ? Jak sie sprawdzal?
Teraz widze ze bardzo , byl wygodny (szelki, pas biodrowy i piersiowy), pojemny (bardziej niz KATA) i nieprzemakalny. Jezeli chodzi o KATE to BL222 bylby dobrym nastepca Fastpacka 350, ale niestety jest bialy (prawie) i kosztuje 3 razy drozej. W Lowepro zepsol mi sie suwak gornej kieszeni (po trzech latach intensywnego uzywania), a i to przez przeladowanie.
Jedeynym plusem Katy jest to ze mozna go nosic jak slinga i przy duzej ilosci sprzetu (+ innych ......) sie sprawdza.
Ciekawy jestem czy ktoś użytkował te plecaki lub ewentualnie mógłby polecić coś innego.
Swego czasu używałem Slinga 300, teraz używam Lowepro Vertex 200 AW bo lubię mieć wszystkie graty pod ręką. Model ten jest produkowany w trzech wymiarach więc można coś dobrać dla siebie. W przegrodę na notebooka można zapakować ciuchy albo małe blendy. Mi wchodzi też mała głowica gimbalowa.
Wcześniej testowałem kilka różnych modeli i marek i ten był dla mnie najwygodniejszy. Wielogodzinne wycieczki w wysokich górach z 10kg nie są żadnym problemem i nie wpływają za kondycję ramion - polecam.
używam up rise 43 większego nie potrzebuję ale można poczytać tu http://www.vanguardworld....list-1-1-4.html
seria od up rise 43 do 48 wydaje się rozsądna (nie chodzi o cenę )
używam up rise 43 większego nie potrzebuję ale można poczytać tu http://www.vanguardworld....list-1-1-4.html
seria od up rise 43 do 48 wydaje się rozsądna (nie chodzi o cenę )
Ale to są małe plecaki ma 45 i dwa body to tam są dużo na tyle sprzętu to one nie dadzą rady.
48 jest na następnej stronie czyli kliknąć:
"<< Początek < Poprzednia 1 2 Następna > Ostatnie >> Strona 1 z 2"
- nie wydaje się mała /można zapakować 2 puszki i klamoty/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 10