Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Maziek, fajne kontrasty na tym zdjęciu. Soczysta trawa i ten okropny deszcz. Ja to dziś miałem pecha, bo jak się na rowery z dzieciarnią udałem to słońce zaszło i deszcz trochę popadał, przez co nic nie pofociłem po drodze. Jak wróciliśmy, to teraz znowu słońce świeci.
Pawel23, kocurek fajny, choć rzeczywiście w pionie byłoby dynamiczniejsze. A mi jeszcze dziś w tej ciemnicy podczas deszczu udało się na ISO 1600 szpaka w miarę sensownego upolować. Mavierk, to gdzieś koło Ciebie...
Nie pomyślałem o pionowym kadrze przyznaje sie Fajny szpaczek Komor U mnie dzisiaj za oknem przez cały dzień świeciło słońce, ale niestety nie mogłem za bardzo wyjść w plener bo sie douczałem do matury . Ale w środę już ostatnia i po niej nadrobię zaległości
Sławek_38, szpak mi się bardzo podoba, duże zbliżenie.
oganiałem sie po działce, chowałem za tujki i z 50 fotek kilka się wybrało. szpaki są bardzo ruchliwe i przeważnie głowa poruszona, albo światło nie z tej strony bo on ciemny i trudno ładne ujęcie ustawić. twój też fajowy, i wiewióry Pstrykacza . Na razie nie mam czasu na dłuższe spacery
[ Dodano: Pon 12 Maj, 2008 10:03 ]
pawel23 napisał/a:
A co powiecie na takiego kocura??
100& ujęcie i akcja trafiona na medal. mi się bardzo podoba za nietypowość! u mnie masz 6
[ Dodano: Pon 12 Maj, 2008 10:05 ]
maziek napisał/a:
A chcecie cukierka?
to jak trąba, fajne kolory, trudny kadr żeby wszystkie rzeczy były czytelne kolorystycznie. po prawej już pada..!
Widzę, że temat już zamiera... No tak Arku, trzeba będzie niedługo pomyśleć nad letnie...
Bo w przyrodzie jak i w życiu! Wszystko idzie w zawrotnym tępie...!
[ Dodano: Wto 13 Maj, 2008 01:18 ]
Z tej dziupli ilekroć zjawiał się któryś rodzic, wydobywały się takie wrzaski głodnych maluchów...
IMG_2731.jpg A to pierwsze małe kaczuszki... Samotny rekonesans!
Arietiss widzę że nie marnujesz czasu. fajne fotki ale ta ostatnia z dziuplą ma coś z kolorami - może to ktoś wytłumaczyć? coś nie tak z wyborem balansu bieli?
Uczę się obróbki zdjęć i chyba przesadziłem z suwaczkiem! Późno było... , oczy zmęczone!
[ Dodano: Wto 13 Maj, 2008 08:17 ]
Ten suwaczek to zdaje się vibrance. Fajnie działa, ale pomimo jego subtelneści względem clarity, to i tak widać, że trzeba na niego uważać...
[ Dodano: Wto 13 Maj, 2008 11:02 ]
Chociaż wiesz co Sławku? To drzewo było nad samą wodą i było nieźle zagloniałe od strony wody, właśnie na taki zielono-żółty kolor! To też może być przyczyną, że wygląda dziwnie jak na drzewo.
mavierk Temu Panu już podziękujemy never knows best
Wysłany: Wto 13 Maj, 2008
No to i ja coś zapuszczę, przepraszam za iso 1600 - szumy niemiłosierne (zbieram na d300 i 100-300/4..)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,53 sekundy. Zapytań do SQL: 20