Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Może być photoshop element jesli to aż takie ważne Jesli chodzi o cenę którą pisałem wcześniej to przypadkiem znalazłem na jednej ze stron jakiś element za jakieś 800zł.
Cena na adobe 100,150 euro.
[ Dodano: Wto 27 Lis, 2012 20:59 ]
Powim tylko tyle,że najmłodszy nie jestem,fotografią zainteresowałem się mniej więcej jakieś 6 miesięcy temu więc zakupiłem nie tanią zabawkę i zarejestrowałemsię na forum liczącna pomoc bardziej doświadczonych osób.
Zdążyłem jednak zauwazyć,że na tym forum powstał klan kilku cwaniaków i jeden przed drugim chcę popisać się czymś?
Od jakiś 25 lat interesuje się też wędkarstwem wyczynowym,jestem też miłosnikiem zegarków szwajcarskich tak więc się składa,że jestem zarówno na jednym jak i drugim forum,ale z taką nie uprzejmoscią kilku cwaniaków to się jeszcze nie spotkałem.
Panowie,moim skromnym zdaniem zorganizujcie sobie forum dla bardziej rozgarniętych palantów i tam niech jeden przed drugim się popisuje swoją niesamowitą wiedzą!
[ Dodano: Wto 27 Lis, 2012 20:59 ]
Powim tylko tyle,że najmłodszy nie jestem,fotografią zainteresowałem się mniej więcej jakieś 6 miesięcy temu więc zakupiłem nie tanią zabawkę i zarejestrowałemsię na forum liczącna pomoc bardziej doświadczonych osób.
Zdążyłem jednak zauwazyć,że na tym forum powstał klan kilku cwaniaków i jeden przed drugim chcę popisać się czymś?
Od jakiś 25 lat interesuje się też wędkarstwem wyczynowym,jestem też miłosnikiem zegarków szwajcarskich tak więc się składa,że jestem zarówno na jednym jak i drugim forum,ale z taką nie uprzejmoscią kilku cwaniaków to się jeszcze nie spotkałem.
Panowie,moim skromnym zdaniem zorganizujcie sobie forum dla bardziej rozgarniętych palantów i tam niech jeden przed drugim się popisuje swoją niesamowitą wiedzą!
Arkowal, w imieniu forum przepraszam Cię za najświeższe wydarzenia. Jak to bywa w każdej kompanii, koty trochę się tu poniewiera, ale potem jest naprawdę fajnie. Nie da się jednak ukryć, że ochrzan czasem zgarnia się tu słusznie. Pewne rzeczy naprawdę warto nauczyć się samodzielnie sprawdzać w internecie, a nie pytać po forach, bo pytanie o pewne oczywistości zawsze może spotkać się z nieprzychylną reakcją. Nie wszyscy pamiętają jak wół cielęciem był, a także nie co dla jednego proste i codzienne, dla drugiego może być nowością i trudnością. To tak ku rozwadze dla wszystkich, nowych i starych. Howgh!
komor, sorry, ale uważasz, że nazwanie uczestników forum cwaniakami i palantami jest mniej ostre niż zasugerowanie samodzielnych poszukiwań przed niepotrzebnym zawracaniem ludziom czterech liter? Teraz to mi witki opadły
PS. Kozidron pewnie za coś takiego dostałby z marszu dwie kartki;P
Gwoli sprawiedliwości dla tłumacza - często firmy tną koszta i tłumacz nie ma w ogóle do czynienia ze sprzętem, którego oprogramowanie tłumaczy... Potem wychodzą takie kwiatki...
[ Dodano: Wto 27 Lis, 2012 21:51 ] komor, Twoja sprawa, ale jak wycinasz część postów i zostawiasz takie komentarze to wygląda to nieciekawie...
Witam
W jakim programie mogę obrabiać zaznaczone fragmenty zdjęcia np. kontrast, rozjaśnienie, chodzi mi o JPEG-i. z tym nie mam na myśli lassa bo tu jest wyraźna granica za i przed kreską i potem trzeba kombinować żeby nie było tego widać, chodzi o to żeby ta granica się stapiała z resztą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10