Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Poddany ocenie takich dwu poważnych ekspertów - poddaję się, pewnie macie rację ( a tak nawiasem mówiąc to te nieostre Opieńki z 358 pasują raczej do flory niż do makro ).
Fawu napisał/a:
_13_jacek napisał/a:
Witam
S. Kawka napisał/a:
marcin 2781 - nie zwracaj uwagi na tło
Niestety, się nie da. Mam podobne odczucia co Marcin, słabym tłem można spsuć fajną fotkę.
Właśnie tą fotką to uczyniłeś
Jestem zbyt leniwy aby dyskutować, czy moja racja, czy Twoja racja, mam wywalone na to. Każdy pokazuje co chce, a ja na każde zdjęcie mogę pisać że, super hiper, ale mi się nie chce.
Wybrałem się dziś w plener, a że jestem leniwy, zrobiłem tylko jedną fotkę, ale mi to, to wystarczy bo mam frajdę(chyba to, o to lotto).
A możesz wyjaśnić tą otoczkę białą wokół tego owada .
Dla mnie to jakaś czarna plama z zajebiaszczym szumem i proszę wyjaśnij mi co się tobie tak podoba w tym zdjęciu ,że je nam pokazałeś co jest w tym zdjęciu takiego ciekawego i jaki jest sens pokazywania takiego pstryku. Tylko zaśmiecasz watek takimi zdjęciami. Bądź bardziej samo krytyczny anie o owad i bach zdjęcie i nie ważne czy ostre czy ładne i trach na forum , aby mieć jak najwięcej postów .
marcin2781, wyluzuj mistrzu. Technicznie nie jest idealna ale złapana w locie, co łatwe nie jest. Skrytykuj ale teksty o zaśmiecaniu możesz sobie darować bo to po prostu niegrzeczne.
wyjaśnij mi co się tobie tak podoba w tym zdjęciu ,że je nam pokazałeś co jest w tym zdjęciu takiego ciekawego i jaki jest sens pokazywania takiego pstryku.
Zrób ostre zdjęcie owada w locie jak dla Ciebie to zwykły pstryk.
Dla mnie najciekawsze z serii, jakość słaba ale temat nadrabia.
Wiem nie łatwo jest zrobić ostre zdjęcie owada w locie ale nie niema się czym podniecać dla mnie takie to kosz, co mam oszukiwać i pisać że mi się podoba jak mi się nie podoba . O gustach się nie dyskutuje a ja mam prawo wyrazić swoje zdanie .
90s napisał/a:
dla Ciebie to zwykły pstryk.
Tak pstryk każdy takie zrobi i ja robiłem i próbowałem i ostre nie wyszło i nie widzę potrzeby pokazywania takiego gniota
Ja tam do foty nic nie mam ,ale podpis, jeśli nie jesteśmy pewni oznaczenia jest zbyteczny...to nie jest bujanka (Bombylius) tylko jakiś giez(Oestridae) ...wiem ,że to nie forum entomologiczne ,ale takie oznaczenia później sie mszczą przy googlowaniu i próbach oznaczania z fotek przez innych fotografujących ...
Tylko tyle
Pozdrawiam
Rafał
Odnośnie zdjęcia 365 - przyznaję rację - podpisałem chyba zbyt pochopnie.
Zapewne jest to ktoś inny ale jego zachowanie sugerowało mi że to ona.Zdaję sobie sprawę że zdjęcie jest słabe ale wstawiłem je jako ciekawostkę a nie arcydzieło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 11