Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Wujek_Pstrykacz
Sro 01 Sty, 2014
FOTOGRAFIA MAKRO 2013
Autor Wiadomość
_13_jacek 
Bywalec

Wysłany: Nie 06 Paź, 2013   

S. Kawka napisał/a:
Poddany ocenie takich dwu poważnych ekspertów - poddaję się, pewnie macie rację ( a tak nawiasem mówiąc to te nieostre Opieńki z 358 pasują raczej do flory niż do makro ).
Fawu napisał/a:

_13_jacek napisał/a:
Witam
S. Kawka napisał/a:
marcin 2781 - nie zwracaj uwagi na tło
Niestety, się nie da. Mam podobne odczucia co Marcin, słabym tłem można spsuć fajną fotkę.

Właśnie tą fotką to uczyniłeś
Jestem zbyt leniwy aby dyskutować, czy moja racja, czy Twoja racja, mam wywalone na to. Każdy pokazuje co chce, a ja na każde zdjęcie mogę pisać że, super hiper, ale mi się nie chce.
Wybrałem się dziś w plener, a że jestem leniwy, zrobiłem tylko jedną fotkę, ale mi to, to wystarczy bo mam frajdę(chyba to, o to lotto).

362 *dziś królewna*

Pozdrawiam :wink:

[ Dodano: Sro 09 Paź, 2013 21:52 ]
Witam :grin:
363

Reklama

S. Kawka 
Optyczny

Wysłany: Nie 13 Paź, 2013   

364.

365. - Bujanka większa podczas lotu

366.

marcin2781 
Rozmowny

S. Kawka napisał/a:
A możesz wyjaśnić tą otoczkę białą wokół tego owada .
Dla mnie to jakaś czarna plama z zajebiaszczym szumem i proszę wyjaśnij mi co się tobie tak podoba w tym zdjęciu ,że je nam pokazałeś co jest w tym zdjęciu takiego ciekawego i jaki jest sens pokazywania takiego pstryku. Tylko zaśmiecasz watek takimi zdjęciami. Bądź bardziej samo krytyczny anie o owad i bach zdjęcie i nie ważne czy ostre czy ładne i trach na forum , aby mieć jak najwięcej postów .

Monastor 
Optyczny

marcin2781, wyluzuj mistrzu. Technicznie nie jest idealna ale złapana w locie, co łatwe nie jest. Skrytykuj ale teksty o zaśmiecaniu możesz sobie darować bo to po prostu niegrzeczne.

90s 
Optyczny
www.s999art.com

marcin2781 napisał/a:
wyjaśnij mi co się tobie tak podoba w tym zdjęciu ,że je nam pokazałeś co jest w tym zdjęciu takiego ciekawego i jaki jest sens pokazywania takiego pstryku.

Zrób ostre zdjęcie owada w locie jak dla Ciebie to zwykły pstryk.
Dla mnie najciekawsze z serii, jakość słaba ale temat nadrabia.

marcin2781 
Rozmowny

90s napisał/a:
Zrób ostre zdjęcie owada w locie
Wiem nie łatwo jest zrobić ostre zdjęcie owada w locie ale nie niema się czym podniecać dla mnie takie to kosz, co mam oszukiwać i pisać że mi się podoba jak mi się nie podoba . O gustach się nie dyskutuje a ja mam prawo wyrazić swoje zdanie .
90s napisał/a:
dla Ciebie to zwykły pstryk.
Tak pstryk każdy takie zrobi i ja robiłem i próbowałem i ostre nie wyszło i nie widzę potrzeby pokazywania takiego gniota :cool:

elnino 
Bywalec

marcin2781, w prawym górnym rogu masz taką opcję "ignoruj". Polecam skorzystać i ulżyć sobie w cierpieniu. :*

Rafał Celadyn 
Rozmowny
Rafał

Wysłany: Wto 15 Paź, 2013   

S. Kawka napisał/a:
364.

Ja tam do foty nic nie mam :wink: ,ale podpis, jeśli nie jesteśmy pewni oznaczenia jest zbyteczny...to nie jest bujanka (Bombylius) tylko jakiś giez(Oestridae) ...wiem ,że to nie forum entomologiczne ,ale takie oznaczenia później sie mszczą przy googlowaniu i próbach oznaczania z fotek przez innych fotografujących ...
Tylko tyle :wink:
Pozdrawiam
Rafał

S. Kawka 
Optyczny

Wysłany: Wto 15 Paź, 2013   

Odnośnie zdjęcia 365 - przyznaję rację - podpisałem chyba zbyt pochopnie.
Zapewne jest to ktoś inny ale jego zachowanie sugerowało mi że to ona.Zdaję sobie sprawę że zdjęcie jest słabe ale wstawiłem je jako ciekawostkę a nie arcydzieło. :smile:

_13_jacek 
Bywalec

Wysłany: Sro 20 Lis, 2013   

Witam :grin:

367 Pajączek wędrujący po niciach utkanych ze słonecznych promieni.

marcin2781 
Rozmowny

Wysłany: Sob 23 Lis, 2013   

Witam dawno nic nie pokazywałem to teraz takie trzy kadry z lata
368.

369.

370.

Pozdrawiam. :wink:

henryk111 
Nowy
Zabawny człowiek.

Wysłany: Nie 24 Lis, 2013   

niezłe :lol:

Namor1 
Początkujący

marcin2781 skąd się bierze ta siateczka na 368 i 369?

90s 
Optyczny
www.s999art.com

Namor1 napisał/a:
marcin2781 skąd się bierze ta siateczka na 368 i 369?

filtr 4 star
Swoją drogą piękne prace_13_jacek i marcin2781,

marcin2781 
Rozmowny

Namor1 napisał/a:
skąd się bierze ta siateczka

90s napisał/a:
filtr 4 star

zgadza się

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi