Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
nie nie mam niestety, bo nie mam internetu i dostępu do komputera
a Ty masz komputer?
czy na parapecie wystukałeś swoja odpowiedz
pierwsze co zawsze sprawdzam na google
wiec nie wiem czy chciałeś tu zabłysnąć swoja wypowiedzą czy co
jakbym znalazł tam wszystkie informacje które szukam nie dawał bym tego tematu
wiec Panie sprytny dzięki za pomoc
zaraz jeszcze Ci kliknę "pomógł"
a brawo już Ci bije ale nie wiem czy słyszysz
ceny widziadłem bo właśnie są same linki z allegro i eBay
i to umie przeczytać, wiem tez jak sprawdzić kurs dolara
CO TO ZA FIRMA?
Z CZYM MOŻNA JA PORÓWNAĆ
a czemu się spinam?
nie lubię odpowiedzi pisanych w takim stylu
czyli uważanie ludzi za tępoty
klikałem kilkanaście linków
ale tak jak tez jest w temacie tego posta
interesują mnie opinie o tym sprzęcie nie tylko cena
więc temat ceny odpuszczamy
to fakt jestem nerwowy
ale bym się nie denerwował jakby na forach było więcej osób chcących naprawdę pomóc
a nie piszących czy masz Google no chyba że myśli że jest tak wyjątkowy że tylko w magiczny sposób u niego w domu Google śmiga.
nie niestety u innych też:P
chyba że chodzi o nabijanie sobie postów
no to brawo
ponad 3k dobry wynik
O matko, ale drugi (ok - trzeci) wyraz tematu to 'wycena', co świadczy o tym, że najwyraźniej nie potrafisz tego w google sobie znaleźć, w czym kolega dcs Cię wyręczył. A Ty do niego z gębą... No pięknie po prostu...
haha
dobra widze ze inaczej widzimy to samo
chodzi o sposób przekazywania informacji
co do mojej wypowiedzi to
NIE Z GEBA, co najwyżej się lekko uniosłem
pisanie czy masz google nie jest raczej na forach uważane i odbierane za mile
te linki z google widziałem i nie znalazłem tam info o marce, do czego porównać jakość itp
wiec dopytuje o markę i opinie
ogólnie to fajnie by było jakbyśmy wrócili do tematu czy dalej chcesz dyskutować o wcześniejszym sposobie wypowiedzi?
bo już dodałem info że cena nie jest istotna bo już to wiemy
pisanie czy masz google nie jest raczej na forach uważane i odbierane za mile
te linki z google widziałem i nie znalazłem tam info o marce
Rybus, lenistwo też nie jest mile widziane na forach, a właśnie z odnośnika, który wstawił dcs dowiedziałem się, że ten telekonwerter jest produkowany przez firmę Kenko (Kenko APE).
jakbym był leniwy to nie wchodziłbym no to forum co 10 minut i nie odpisywał na posty
i wogole nie zakladał tematu tylko olal sprawe z tym konwerterem
widziałem to Kenko ale ten napis byl na pokrowcu rownie dobrze moglby byc i to pokrowiec vivitara
ale pytam sie tez o opinie, rejestruje sie na forum z fachowcami zeby ktos mi cos napisał czy to jest cos warte sprzetowo, do czego to porownac itd bo moze ktos to mial w swoich rekach
a nie o prztrzebuje wypowiedzi gdzie sie czepiacie kazdego slowa
i chcecie mnie teraz zlinczowac bo wytknalem ta niezbyt mila wypowiedz z google
jakbym wiedzial wszytsko co chce to nie zakladal bym tego tematu
czy to dociera jakos?
naprawde mega zniechecacie tymi wypowiedziami
ceny znamy
choc w innym linku
EUR 39,00 Około 164,99 zł (i co mam tez sie czepic ze troszke wiecej niz z linku podanego przez pawel23, no chyba nie bo i tez gdzies widzialem za 39zl)
firma kenko
jakies opinie moze
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Wto 18 Mar, 2014
Rybus, moim zdaniem "pomógł" dla dcsa
Gość od razu rozwiązał twój problem, powiem szczerze, że niezły jest. Chociaż zastanawiam się, czy ja bym wpadł na uzycie google, hmmmm .....no nic tego nie wiem, ważne że dcs na to wpadł.
Rybus, gdybys faktycznie najpierw wygooglal to bys w ogole nie prosil o wycene. zorientowalbys sie rowniez, ze nie jest to popularny sprzet i niewiele osob go posiada w porownaniu z TC innych marek tak wiec latwo sie domyslic, ze najprawdopodobniej nikt go na forum nie ma. czekaj, ty go masz, no nie? pytasz o opinie nt sprzetu, ktory masz w posiadaniu? napisanie na forum paru postow we wlasnym interesie o niczym nie swiadczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10