Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: komor
Wto 18 Mar, 2014
Opinia i wycena APE AUTO TELEPLUS 2x
Autor Wiadomość
Rybus 
Nowy

Wysłany: Pon 17 Mar, 2014   Opinia i wycena APE AUTO TELEPLUS 2x

Witam
co to za firma APE?
widziałem i miałem konwerter vivitar, panagor, sigma
ale APE nie
tez made in japan

Reklama

dcs
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Mar, 2014   

Masz google?
https://www.google.pl/sea...0.0.9FyxqOnJT2Y

Rybus 
Nowy

Wysłany: Pon 17 Mar, 2014   

nie nie mam niestety, bo nie mam internetu i dostępu do komputera
a Ty masz komputer?
czy na parapecie wystukałeś swoja odpowiedz

pierwsze co zawsze sprawdzam na google
wiec nie wiem czy chciałeś tu zabłysnąć swoja wypowiedzą czy co
jakbym znalazł tam wszystkie informacje które szukam nie dawał bym tego tematu

wiec Panie sprytny dzięki za pomoc
zaraz jeszcze Ci kliknę "pomógł"
a brawo już Ci bije ale nie wiem czy słyszysz

pawel23 
Rozmowny

Wysłany: Wto 18 Mar, 2014   

Rybus, nie wiem czemu się spinasz? Kliknąłem w link który zamieścił dcs a potem drugi wynik w Google.

Cena używanego to $14.99, czyli 45.61 PLN według obecnego kursu Dolara. Nie ma za co.

Rybus 
Nowy

ceny widziadłem bo właśnie są same linki z allegro i eBay
i to umie przeczytać, wiem tez jak sprawdzić kurs dolara
CO TO ZA FIRMA?
Z CZYM MOŻNA JA PORÓWNAĆ

a czemu się spinam?
nie lubię odpowiedzi pisanych w takim stylu
czyli uważanie ludzi za tępoty

klikałem kilkanaście linków

ale tak jak tez jest w temacie tego posta
interesują mnie opinie o tym sprzęcie nie tylko cena
więc temat ceny odpuszczamy

pes
[Usunięty]

pieniacz :P

Rybus 
Nowy

to fakt jestem nerwowy
ale bym się nie denerwował jakby na forach było więcej osób chcących naprawdę pomóc
a nie piszących czy masz Google no chyba że myśli że jest tak wyjątkowy że tylko w magiczny sposób u niego w domu Google śmiga.
nie niestety u innych też:P
chyba że chodzi o nabijanie sobie postów
no to brawo
ponad 3k dobry wynik

mozer 
Temu Panu już podziękujemy
bo Pentax

Rybus, a może należałoby się wpierw zastanowić, czy pytanie zostało postawione wystarczająco precyzyjnie? Nie jesteśmy jasnowidzami, hej!

Rybus 
Nowy

"Witam
co to za firma APE?
widziałem i miałem konwerter vivitar, panagor, sigma
ale APE nie
tez made in japan "
ok czy w takim razie pytam tu o cene?

pierwszy wyraz z tematu to???

Opinie....

mozer 
bo Pentax

O matko, ale drugi (ok - trzeci) wyraz tematu to 'wycena', co świadczy o tym, że najwyraźniej nie potrafisz tego w google sobie znaleźć, w czym kolega dcs Cię wyręczył. A Ty do niego z gębą... No pięknie po prostu...

Rybus 
Nowy

haha
dobra widze ze inaczej widzimy to samo
chodzi o sposób przekazywania informacji
co do mojej wypowiedzi to
NIE Z GEBA, co najwyżej się lekko uniosłem

pisanie czy masz google nie jest raczej na forach uważane i odbierane za mile
te linki z google widziałem i nie znalazłem tam info o marce, do czego porównać jakość itp
wiec dopytuje o markę i opinie

ogólnie to fajnie by było jakbyśmy wrócili do tematu czy dalej chcesz dyskutować o wcześniejszym sposobie wypowiedzi?
bo już dodałem info że cena nie jest istotna bo już to wiemy

kojut 
Entuzjasta

Rybus napisał/a:
pisanie czy masz google nie jest raczej na forach uważane i odbierane za mile
te linki z google widziałem i nie znalazłem tam info o marce

Rybus, lenistwo też nie jest mile widziane na forach, a właśnie z odnośnika, który wstawił dcs dowiedziałem się, że ten telekonwerter jest produkowany przez firmę Kenko (Kenko APE).

Rybus 
Nowy

jakbym był leniwy to nie wchodziłbym no to forum co 10 minut i nie odpisywał na posty
i wogole nie zakladał tematu tylko olal sprawe z tym konwerterem

widziałem to Kenko ale ten napis byl na pokrowcu rownie dobrze moglby byc i to pokrowiec vivitara

ale pytam sie tez o opinie, rejestruje sie na forum z fachowcami zeby ktos mi cos napisał czy to jest cos warte sprzetowo, do czego to porownac itd bo moze ktos to mial w swoich rekach

a nie o prztrzebuje wypowiedzi gdzie sie czepiacie kazdego slowa
i chcecie mnie teraz zlinczowac bo wytknalem ta niezbyt mila wypowiedz z google
jakbym wiedzial wszytsko co chce to nie zakladal bym tego tematu
czy to dociera jakos?

naprawde mega zniechecacie tymi wypowiedziami

ceny znamy
choc w innym linku
EUR 39,00 Około 164,99 zł (i co mam tez sie czepic ze troszke wiecej niz z linku podanego przez pawel23, no chyba nie bo i tez gdzies widzialem za 39zl)

firma kenko
jakies opinie moze

kozidron
[Usunięty]

Rybus, moim zdaniem "pomógł" dla dcsa
Gość od razu rozwiązał twój problem, powiem szczerze, że niezły jest. Chociaż zastanawiam się, czy ja bym wpadł na uzycie google, hmmmm .....no nic tego nie wiem, ważne że dcs na to wpadł.

moronica 

Pomogła: 106 razy

Rybus, gdybys faktycznie najpierw wygooglal to bys w ogole nie prosil o wycene. zorientowalbys sie rowniez, ze nie jest to popularny sprzet i niewiele osob go posiada w porownaniu z TC innych marek tak wiec latwo sie domyslic, ze najprawdopodobniej nikt go na forum nie ma. czekaj, ty go masz, no nie? pytasz o opinie nt sprzetu, ktory masz w posiadaniu? napisanie na forum paru postow we wlasnym interesie o niczym nie swiadczy

Odpowiedz do tematu