Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
To informacja dla takiej osoby, która wejdzie tu pierwszy raz i od razu odechce jej się zaglądać na pierwszą stronę.
TS [Usunięty]
Wysłany: Czw 22 Gru, 2016
T.B. napisał/a:
To informacja dla takiej osoby, która wejdzie tu pierwszy raz i od razu odechce jej się zaglądać na pierwszą stronę.
Kłopot w tym, że już pierwsze zdanie opisu projektu zniechęca: ,,Zniesmaczony poziomem przedruków...''. Jeśli motywacja do pracy jest negatywna... to naprawdę szkoda czasu wszystkich. A co do treści - nie wiadomo nawet czy będzie e-book.
Pozwolisz, żeby każdy wyrobił sobie własne zdanie?
Na razie idzie całkiem nieźle (puk,puk w niemalowane) i to mnie cieszy. Chciałbym mieć tę książkę - i tyle.
Jeśli ktoś też chce mieć tę książkę, niech wysupła pięćdziesiąt złociszy - i tyle.
Reszta nikogo nie obchodzi, a zwłaszcza to, dlaczego ktoś tam nie chce, nie da, hejtuje.
Wydawca sprytnie i nie wykazując się wielkim szacunkiem do dokonań Witolda Dederki zmienia tytuły wznawianych książek.
Zacząłem od unowocześnionej wersji Oświetlenia w fotografii, wydanej pod tytułem Światło i cień w fotografii.
Jeśli akcja się uda, to będę miał 10,- PLN taniej. Na ulicy nie leży.
Kradzione nie tuczy, a ja zresztą jestem i tak za gruby.
"Światło i cień w fotografii" nie jest Witolda Dederki, tylko Szymona - więc bredzisz.
http://www.fotopolis.pl/n...ografii-dederki
Nie jest.
Jeśli dobrze zrozumiałem, nie będzie zdjęć W. Dederki (co nie znaczy, że nie będzie ich wcale). Ale nie wiem, czy dobrze to wszystko rozumiem. Najlepiej skontaktuj się z prokuraturą i spadkobiercami W. Dederki (bo na powiedzenie tego wszystkiego wydawcy nie masz odwagi).
1. Witold Dederko nigdy nie opublikował książki pt. „O kompozycji w fotografii”.
2. Nigdzie nie piszą, że to pierwsze wydanie.
T.B. napisał/a:
"Światło i cień w fotografii" nie jest Witolda Dederki, tylko Szymona - więc bredzisz.
Wydawca próbował skrzętnie ukryć autora tej książki.
1. Okładka "Dederko" bez imienia http://www.fotopolis.pl/i..._i_cien_okl.jpg 2. Nawet w linkowanej przez ciebie akcii na PolakPotrafi.pl wydawca Dybowski pisze:
...powołałem w 2006 r. Polskie Wydawnictwo Fotograficzne, którego celem miało być propagowanie twórczości rodzimych autorów. W szczególności skupiłem się na najbardziej płodnym reprezentancie znanego rodu fotografów, kultowej postaci w polskiej fotografii – Witoldzie Dederko.
Zacząłem od unowocześnionej wersji Oświetlenia w fotografii, wydanej pod tytułem Światło i cień w fotografii. 3. Na aukcji Światło i cień w fotografiihttp://archiwum.allegro.p...6150799160.html imię Szymon pada jeden raz, a Witold trzy razy.
Ostatnio zmieniony przez PDamian Czw 22 Gru, 2016, w całości zmieniany 2 razy
Kłopot w tym, że już pierwsze zdanie opisu projektu zniechęca: ,,Zniesmaczony poziomem przedruków...''. Jeśli motywacja do pracy jest negatywna...
To mnie też uderzyło. Z tego całego opisu zieje mocą negatywnych emocji. A jak się wejdzie na profil Pana realizującego projekt, to wcale nie jest lepiej. Pan robi tylko analogowym średnim formatem i koniecznie cz-b. Zdjęcia pokazuje tylko na wystawach i galeriach, nie są one godne internetu. Itp. Itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9