Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 Noworoczny Konkurs w Rzucaniu Kompaktami na Odległość
W związku z powodzeniem "Operacji Setunia" i corocznych skandynawskich konkursów w rzucaniu komórkami, proponuję Optycznym, by w ramach promocji swojego portalu zorganizowali NKwRKnO.
Gdyby się przyjęło, można pójść dalej: ... lornetkami, lustrzankami, statywami
Nie mam nic przeciwko. Jednak kiedy patrzyłem na akcję setunia, czułem się jakoś dziwnie. Ten temat wywołuje coś podobnego.. Trochę przypomina mi to podpalanie papierosa banknotem stu dolarowym.
Codzienie widzę ludzi grzebiących w śmietnikach.. Zresztą co tam, każdy robi to na co go stac. Czekam na akcję podobną do setuni, tylko z Canonem 1Ds
Ja bym wolała rzucać do celu niż na odległość, jakoś lepiej mi to wychodzi
Kompaktami chętnie porzucam, ale nie mam własnych na zbyciu. Mam za to ze dwa zepsute Zenity, choć trochę szkoda, to może je poświęcę... Ciężkie to, to i łatwiej trafić.
Kompaktów szkoda, ale jak znajdą się setunie to mogę porzucać. Na odległość, do celu, wzwyż, jakkolwiek
A tak poważnie to nie znam ludzi, ale takie "akcje" wywołują we mnie mieszane uczucia. Niby można zorganizować, ale wolę w tym czasie na przykład porobić zdjęcia, niekoniecznie w markowych ciuchach Canona
No skoro żarcik, to mi ulżyło Generalnie jak kogoś stać na rzucanie takim sprzętem to proponuję by mi jeden taki aparacik wysłał- jak obejrzałem akcję setunia, to mnie tak jakoś niesmacznie zmroziło, musiałbym przynajmniej rok nic nie jeść i nic nie opłacać by kupić sobie przyzwoite lustro z przyzwoitymi obiektywami, a tu tak ktoś sobie łup o chodnik... dobrze że to atrapy.
Chłopaki, poza robieniem zdjęć proponuję poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem. Tam od samego początku było napisane, że to sklepowe atrapy. Poza tym widać na zdjęciach, że to Sony puste w środku
Więc nie ma co drzeć szat o bezsensowne psucie sprzętu. O, zresztą darcie szat też jest bezsensownym psuciem sprzętu..
A skoro już o tym mowa, to jest taki fajna japońska strona WWW, Kodawarisan. Chłopaki specjalizują się w rozbieraniu na części applowskich produktów, jak tylko nowy model czegoś-tam pokazuje się w sprzedaży. Celem nie jest zniszczenie, ale pokazanie co jest w środku, co się zmieniło, jaka jest jakość elementów montażowych itd. Strona jest po japońsku, ale wystarczy znaleźć dział Disassembled (po prawej stronie) i tam są linki do różnych modeli komputerów i nie tylko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 10