Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Noworoczny Konkurs w Rzucaniu Kompaktami na Odległość
Autor Wiadomość
AQQ 
Maniak

Wysłany: Czw 11 Gru, 2008   Noworoczny Konkurs w Rzucaniu Kompaktami na Odległość

W związku z powodzeniem "Operacji Setunia" i corocznych skandynawskich konkursów w rzucaniu komórkami, proponuję Optycznym, by w ramach promocji swojego portalu zorganizowali NKwRKnO.

Gdyby się przyjęło, można pójść dalej: ... lornetkami, lustrzankami, statywami :mrgreen:

:?:

Reklama

Jesienny 
Optyczny
Spacerowicz

Wysłany: Czw 11 Gru, 2008   

Jeśli masz tylko na zbyciu parę takich kompaktów to ja się piszę ;)

AQQ 
Maniak

Jesienny napisał/a:
Jeśli masz tylko na zbyciu parę takich kompaktów to ja się piszę ;)

To już zmartwienie ew. organizatorów albo uczestników.
Ja daję tylko pomysł :razz:

Tutejszyn 
Optyczny

Nie mam nic przeciwko. Jednak kiedy patrzyłem na akcję setunia, czułem się jakoś dziwnie. Ten temat wywołuje coś podobnego.. Trochę przypomina mi to podpalanie papierosa banknotem stu dolarowym.
Codzienie widzę ludzi grzebiących w śmietnikach.. Zresztą co tam, każdy robi to na co go stac. Czekam na akcję podobną do setuni, tylko z Canonem 1Ds :)

love_ridden 
Nowy

Ja bym wolała rzucać do celu niż na odległość, jakoś lepiej mi to wychodzi :)
Kompaktami chętnie porzucam, ale nie mam własnych na zbyciu. Mam za to ze dwa zepsute Zenity, choć trochę szkoda, to może je poświęcę... Ciężkie to, to i łatwiej trafić.

Monastor 
Optyczny

Kompaktów szkoda, ale jak znajdą się setunie to mogę porzucać. Na odległość, do celu, wzwyż, jakkolwiek :twisted:

A tak poważnie to nie znam ludzi, ale takie "akcje" wywołują we mnie mieszane uczucia. Niby można zorganizować, ale wolę w tym czasie na przykład porobić zdjęcia, niekoniecznie w markowych ciuchach Canona :razz:

ghost 
Optyczny
związkowiec :)

Wysłany: Pią 12 Gru, 2008   

to taki żarcik był. chłopaki dorwały atrapki a100. tam nawet spust nie działał. happening.

dość hermetyczny jak się okazuje.

a zapewniam że aparatów obaj umieją używać w celu przeznaczonym. z dobrym skutkiem ;)

Erais 
Entuzjasta
Erais

No skoro żarcik, to mi ulżyło :smile: Generalnie jak kogoś stać na rzucanie takim sprzętem to proponuję by mi jeden taki aparacik wysłał- jak obejrzałem akcję setunia, to mnie tak jakoś niesmacznie zmroziło, musiałbym przynajmniej rok nic nie jeść i nic nie opłacać by kupić sobie przyzwoite lustro z przyzwoitymi obiektywami, a tu tak ktoś sobie łup o chodnik... dobrze że to atrapy.

love_ridden 
Nowy

z drugiej stronu: kto bogatemu zabroni? :cool: :razz:

komor 
Moderator

Chłopaki, poza robieniem zdjęć proponuję poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem. Tam od samego początku było napisane, że to sklepowe atrapy. Poza tym widać na zdjęciach, że to Sony puste w środku :twisted:
Więc nie ma co drzeć szat o bezsensowne psucie sprzętu. O, zresztą darcie szat też jest bezsensownym psuciem sprzętu.. :D
A skoro już o tym mowa, to jest taki fajna japońska strona WWW, Kodawarisan. Chłopaki specjalizują się w rozbieraniu na części applowskich produktów, jak tylko nowy model czegoś-tam pokazuje się w sprzedaży. Celem nie jest zniszczenie, ale pokazanie co jest w środku, co się zmieniło, jaka jest jakość elementów montażowych itd. Strona jest po japońsku, ale wystarczy znaleźć dział Disassembled (po prawej stronie) i tam są linki do różnych modeli komputerów i nie tylko.

Odpowiedz do tematu