Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Dzieki. Ale tam ani YB565EX ani SB910 nie widze. Interesowalo mnie pochodzenie tego stwierdzenia:
chawison.pl napisał/a:
SB910 jest jednak trochę mocniejsza jak wykazują testy
YN565 Yongnuo jest jak byk może zle spojrzałeś... SB910 jest trochę mocniejsza od sb800 ale rzeczywiście jej nie ma w tabelce...
Generalnie chodzi o to ze sama moc w testach to nie wyznacznik dobrej lampy i nie należy sie nią tępo sugerować przy wyborze lampy ...
Parafrazując świetna reklamę opon samochodowcyh " moc jest niczym bez kontroli nad nią "
Dla amatora zdecydowanie wystarczy prosta i lekka lampa yn-465 lub yn-467 .. która teoretycznie jest najsłabsza w tabelce...
Pozdrowienia
Adam
nawrocki [Usunięty]
Wysłany: Sob 18 Lut, 2012
baracuda napisał/a:
po angielskiemu
No to powiedz mi, który krzak kliknąć żeby się przełączyć na ten angielski.
No to powiedz mi, który krzak kliknąć żeby się przełączyć na ten angielski.
Komunikacja przy zakupie w moim wypadku była poprzez maila, po angielsku,
wszystko poszło dobrze , kupowałem inną elektronikę,
ale to nie ma żadnego znaczenia, więc w czym problem
wystarczy użyć google translate, a jak ktoś z Chrome korzysta to domyślnie pyta czy tłumaczyć
nawrocki [Usunięty]
Wysłany: Sob 18 Lut, 2012
Ok, chciałem mieć możliwość przeglądania całej oferty, myślałem, że jest też wersja anglo tej strony, spróbuję z google.
Quaint [Usunięty]
Wysłany: Wto 28 Lut, 2012
lool, taka sama realna moc jak sb900 a kosztuje 1/3 ceny, aż z ciekawości kupię
[ Dodano: Pią 02 Mar, 2012 13:10 ]
Właśnie odebrałem tę lampę dla nikona, w porównaniu do SB900 nie widzę różnic w jakości wykonania poza tym że yongnuo ma lepzy obrót głowicą, taki płynny.
Potężnym minusem jest oczywiście synchro z szybkimi czasami, u mnie powyżej 1/320 jest ciemność
[ Dodano: Pią 02 Mar, 2012 13:18 ]
A inna kolorystyka jest napisów w wersji dla nikona: złote
[ Dodano: Pią 02 Mar, 2012 13:27 ]
Działa tip top z wyzwalaczami YONGNUO RF-603
A czy YN565EX będzie działać z Canonem 10D z TTLem? We wszelkich reklamach na alle/eba wymienione są korpusy od 30D w górę.
Dla porównania Nissiny mają w tabelkach 10D jako kompatybilny korpus.
[ Dodano: Sro 09 Maj, 2012 11:42 ]
Tutaj: http://www.ebay.com/itm/Y...6-/250879180677
w tytule aukcji jest 10D, 20D... ale już w opisie jest tylko do 30D... hmm.. czy między 20D a 30D coś się pozmieniało w specyfikacji stopek / komunikacji body-flash ?
Napisałbym do dystrybutora, wg newsa na głównej jest nim Infoto/Foxfoto ale na ich stronach się za bardzo nie przyznają do marki YN
[ Dodano: Sro 09 Maj, 2012 11:47 ]
O, tutaj jest jakaś lista kompatybilności:
http://www.yongnuostore.c...lash-for-canon/
i wynika że tylko 460II i 560II działają ze starszymi korpusami... no trudno, trzeba będzie pójść w nissina albo coś innego zatem (mam nadzieję, że jakiś szef korporacji YN to przeczyta ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12